Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џену не знам дали ќе дојде нешто ја нема да се јави, може ја исплашивме минатиот пат :icon_lol:.

Јас секако доаѓам да и дадам поддршка на мојата екипа, а дека ќе не тепате баш и не верувам, јаки сме ние на сите позиции и плус се ќе снимам како да ви играме и подобро следната утакмица :D.

Плави пазете му се :sneaky:.

Пс. Црвени играте у хорор сала немојте да треба прва помош да носам :icon_lol:.

Ја ако идам ќе зеам апарат а иначе 80% одам, овие 20 се за во случај да ми опнат лабораториски во четврток :)

Иам јас на мобилниот ама ако земе некој подобар уште пофино, јас ќе ве сликам :).

1. Вори ОК
2.Инзаги ОК
3._Ghost_ ОК
4.RussianKid ОК
5.El_Matocho ОК
6.Сајбер ОК
7.Urban Mover ОК

VS

1. Supervisor ОК
2. Cthulhu^ ОК
3.Levakot 1985 ОК
4.Топче ОК
5.NomoregameS ОК
6.The Dude ОК
7. KIFLA ОК

Referes:Kaiser,Џену

Судииве се црвени !

Мислиш ќе биде регуларно ? :)

Судииве се црвени !

Мислиш ќе биде регуларно ? :)

Џену е многу фер а и јас ќе се потрудам да бидам непристрасен колку е можно :D.

И онака би требало црвените да тепаме така да мислам нема да има потреба од наша „помош“ ;).

Ајде битно се собравте па нека победи подобриот (то ест ние :D).

Луѓе нека игра и alek-stuki од кај црвените.И така ние сме 8,и тие нека бидат толку.
Нема смисла да нема место за него.Сите што се пријавија отпосле ќе играат,а тој не.

Луѓе нека игра и alek-stuki од кај црвените.И така ние сме 8,и тие нека бидат толку.
Нема смисла да нема место за него.Сите што се пријавија отпосле ќе играат,а тој не.

Јaс реков и погоре еве и пак, нека дојде слободно и ќе се менуваме у секој случај :)

А у што играме уствари :)

У сала :D

Нема везе ке биде премногу гужва,ке дојдам ја следниот пат ;)

Уу 8 на 8, дајте тогаш иден пат да се собереме на игралиштето поред теренот на Работнички, да истрчаме ко луѓе! : )

Нема да играат сите у исто време у никој случај :D

Башка ладно е за надвор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom