Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaiser фала многу за ова сега се осеќам како Роналдињо на времетоПрв фидбек од утакмицата пошто морав порано да си дојдам другите останаа на пиво, тепавме ЦРВЕНИТЕ 4:3.
Водевме 3:1 ама во одбрана малку бевме килави. Моите нема да признаат ама јас не играв и се осети. Убаво ми рече Инзаги ќе видиш сеа послаби ќе бидете без тебе у одбрана (фала брат фанта од мене
).
Добивме стален голман Киффла што е супер, супер бранеше дечкото ама мислам за две -три утакмици ќе биде топ, само да дојде у форма а јас пред гол да видам кој ќе ме помине.
Имавме црвените едно 8 супер шанси ама дел не се снајдовме најдобро а најголем број Гоуст ненормалниот ни ги одбрани. Имаа и плавите едно 4 убави шанси ама им ги одбранивме, дел со голман дел им блокиравме шут
.
Првиот гол на Џеко од страна беше класа ама и плавите дадоа ист таков.
Одлична борба ама следен пат на трева играм и јас па ПЛАВИ пазете му се.
Честитки до сите а ние црвените мора поферски да се менуваме следниот пат пошто Џеко скисна на клупа.
Ајде имаме заљубен хехе! Go forward bro!!Kaiser фала многу за ова сега се осеќам како Роналдињо на времетоТи беше супер менаџер од страна,требаше малце поише да викаш...ептен беше тивок,само мотивационо си опасен
Утакмицата се одвиваше интересно,водство на плавиве ,па тотален пресврт од 3-1 ,за да израмнат на 3-3 и на крајот да постигнеме гол за 4-3.
Добро се покажаа денеска момците,одлично беше темпото до крајот па се надевам понатака ќе имаат можност да го осетат вкусот на тримуфот.Во врска со измените...ќе мора малце да се организираме и да внимаваме...со цел сите да одиграме подеднакво ..мислам дека и тоа е целта...
За пивцето после нема што да кажам,одлично друштво за муабет,заебанции насекаде.
Следниот пат ветувам нема да ја спомнувам гол разликата на Арсенал со цел ,на Топче да не му стане непријатно па да мора да не напушти(како денес)
Сега очекувам некој провокантски пост од страна на Топче кој беше виновникот за Блу Арми да се пензионира
И даааа....како ќе заборавев
Првиот гол ќе и го посветам само на девојката од градскиот парк Tammi
![]()
Е морам и јас малку off-topic, пошо сега веќе ми е многу криво што не отидов на неодамнешната собиранка. Супер друштво за на пиво после фудбал![]()
Не знам што да пишам, криво ми е што изгубивме, и тоа заради што ќе се правев дриблер.Денешниов натпревар најреален ќе беше нерешено.
За дружбата потоа, супер, конечно се договоривме што како за понатаму.
пс Чекам снимка од последниот гол на Топче, за кој сум убеден дека беше во длабок офсајд.![]()
Абе јас се нервирам пошто знам дека можев да ја испуцам од прва и капата настрана. Тоа беше чиста глупост од моја страна и кога знам дека можеше многу поинаку ме фаќа нервоза. Али јбг, поважно е дружењето од победата, така да ќе ги тепаме наредно обавезно.Абе брате уживај ехх зашто си се разочарал ти супер бранеше!!Се случува секому да згреши дриблинг ова она некогаш ќе успееш некогаш не тоа е!!Затоа не растажувај ја гарантирам дека сите се согласуваат дека си најдобар голман!
Абе јас се нервирам пошто знам дека можев да ја испуцам од прва и капата настрана. Тоа беше чиста глупост од моја страна и кога знам дека можеше многу поинаку ме фаќа нервоза. Али јбг, поважно е дружењето од победата, така да ќе ги тепаме наредно обавезно.![]()
Брат не е до тебе проблемот...проблемот е во тоа кого сакаш да издриблашНе знам што да пишам, криво ми е што изгубивме, и тоа заради што ќе се правев дриблер.Денешниов натпревар најреален ќе беше нерешено.
За дружбата потоа, супер, конечно се договоривме што како за понатаму.
пс Чекам снимка од последниот гол на Топче, за кој сум убеден дека беше во длабок офсајд.![]()
Брат не е до тебе проблемот...проблемот е во тоа кого сакаш да издриблашСе шалам...повторно беше супер ,да не фатеше неколку сигурни шанси кога ќе се одвоевме на 4 гола разлика...немаше да биде само 4-3
![]()
Цццц ние како да немавме шансиБрат не е до тебе проблемот...проблемот е во тоа кого сакаш да издриблашСе шалам...повторно беше супер ,да не фатеше неколку сигурни шанси кога ќе се одвоевме на 4 гола разлика...немаше да биде само 4-3
![]()