Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да играме на теренот кај Беверли, има рефлектори и мрежи.

Еј ама не сте фер стварно.Првично беше договорот да играме во затворен простор(балон или сала).Ама балоните не биле сеуште поставени така да од тоа ништо.Затоа дај да резервираме во сала,надвор е студено не се јачајте овде сеа,демек вие можете на све да играте,а ние другите не.

Второ,во ред е да имаме и двете екипи по една замена,но повеќе е многу.Еден саат и така и вака брзо поминува,уште ако се менуваме на секои 4 минути тогаш џабе играњето.
Ај да се договориме до вечер и да знаеме што и како.Си беше вчера навечер океј све,денеска играте ташакот.

Се согласувам со Давор. Веќе Октомври месец сме,најдобро би било да играме во затворен простор. Пошто ете игравме надвор и се истури од дожд.

Еј ама не сте фер стварно.Првично беше договорот да играме во затворен простор(балон или сала).Ама балоните не биле сеуште поставени така да од тоа ништо.Затоа дај да резервираме во сала,надвор е студено не се јачајте овде сеа,демек вие можете на све да играте,а ние другите не.

Второ,во ред е да имаме и двете екипи по една замена,но повеќе е многу.Еден саат и така и вака брзо поминува,уште ако се менуваме на секои 4 минути тогаш џабе играњето.
Ај да се договориме до вечер и да знаеме што и како.Си беше вчера навечер океј све,денеска играте ташакот.
Епа ај кажи ми што ќе им речеш на другите што се пријавија одпосле?Не може да играте не доаѓајте?
Затоа ви кажав надвор да играме ќе може раат да се изигра,а за тоа ладно не ладно имам играно на - температура...како сакате договорете се исто ми е мене...јас за сите праам да може да играат;)

Еве јас не играм надвор ако играте.Па таман ќе се ослободи едно место за некого.
Што е до мене,јас сакам сите да играат,ама да играме во затворен простор.Ќе играме три екипи и готово.Ама да се менуваме е стварно глупо,ај еден играч да,ама повеќе нема смисла.

Дај кажете побрзо што ќе правиме и дали ќе играме.Зошто не можеме на секои 2 минути да ја рефрешираме темава и да висиме на неа,а сите си имаме свои обврски.

Дај нека се јави некој во Борис и нека закаже, кој дојде дојде.Тоа е тоа.

Ајде дајте конечни листи,термини и за каде да се реши више еднаш овој проблем ... :)

Дај нека се јави некој во Борис и нека закаже, кој дојде дојде.Тоа е тоа.

Сите сме одговорни и точни кога се работи за фудбал,минатиот пат сите си дојдовме како што бевме пријавени.
Можат да дојдат и 50 души и да останеме позинати.

Ајде Ghost или Supervisor нека резервираат некаде,нека кажат термин и да изиграме веќе.

Сите сме одговорни и точни кога се работи за фудбал,минатиот пат сите си дојдовме како што бевме пријавени.
Можат да дојдат и 50 души и да останеме позинати.

Ајде Ghost или Supervisor нека резервираат некаде,нека кажат термин и да изиграме веќе.

Тие што се пријавија покасно може да играат пинг-понг во салата, а памет за наредниот пат да се пријавуваат порано. :)

Тие што се пријавија покасно може да играат пинг-понг во салата, а памет за наредниот пат да се пријавуваат порано. :)
Или може да судиме според претходните искуства и да не играат тие што испичија во последен момент.

Или може да судиме според претходните искуства и да не играат тие што испичија во последен момент.

Или да почне некој да чита кога некој ке напише дека бил болен цела недела и неможе да игра на дожд после тоа, али то није битно, јел?

Ако има три екипи тогаш да резервираме саат и пол,и некако да играме по пола сааат како што пишал некој поназад.

Или да почне некој да чита кога некој ке напише дека бил болен цела недела и неможе да игра на дожд после тоа, али то није битно, јел?
Јас колку што прочитав минатиот пат заради тебе фалеа 2-ца, а нигде немаш напишано дека си бил болен

Еј дечки без расправии за џабе сега.Ќе најдеме некое решение.

Вака сега,дај некој нека ми пише листа со играчи кои се пријавија отпосле,да видиме колку ве има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom