Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да сум на ваше место никого не би одбил, менувајте се повремено сите да изиграат :). Ханибал ако не се лажам играше во првата црвена постава што ги демолираше плавите, нема смисла сеа да нема место за него :). Алек Штуки играше минатиот пат значи не ни е падобранец а Кифла е супер голманче што ни треба на црвените :). Дјуд супер бранеше ама кога го видов како игра грев е да го ставаш на гол :).

Ајде бидете другари, дури и за противник да се игра еднаш е подобро него за некого да нема место :).

Поделете се да бидете еднакви со замени и изиграјте, не ви давам топка ако не сте колегијални :P.

Пс. Сите што сакате редовен или (повремен) термин во балон еднаш неделно пишете се во ФБ групата Kajgana Fudbal.

И Ханибал и KIFFLA се одлични, така да ќе ни требаат како засилувања :) Се надевам дека и Ивица Јуве ќе може да дојде.

Многу гужва се направи :)

1. Вори
2.Инзаги
3._Ghost_
4.RussianKid
5.El_Matocho
6.Сајбер

1. Supervisor
2. Cthulhu^
3.Levakot 1985
4.gade
5.Топче
6.NomoregameS

Плус KIFLA и Ханибал=14
Јас ќе дојдам само ако откажи некој.

Едит: Сега ги приметив и Iconic и alek-stuki и Ивица Јуве се пријавиле пред мене. Освен ако не се направви и трета екипа, максимум што може е да му правам друштво на Кајзер на клупа. :)

Јас секако доаѓам да ве гледам и да им давам поддршка на црвените а после две недели сум редовен за балон, едвај чекам пак да играм :sneaky:.

Супер што сте повеќе, ќе си имате замени и плус некој ако откаже немате гајле :D.

The more, the merrier. Нема воопшто смисла да кажуваме кој да игра а кој не. Ако треба и три екипи да се собериме, па ќе играме ко оној купот што го играат Интер, Милан и Јуве по едно полувреме.:)

^
Добра идеја.:) Вака би требало да бидеме 18. Може да направиме 3 екипи и ако може да резервираме балон на саат и пол (знам дека е малку неверојатно) и да играме по пола час секој против секој.

И јас сум за овој пат, гледам има шанси 18 да се собереме...таман 2 термина да резервираме, за сите што ќе дојдат да играат.

Е не видов само за кој ден и во колку е договорот, се надевам е после 16 часот :-)

Како е тргнато до четврток може и 5 екипи да има :icon_mrgr:

Памтите коа почнувавме пред месец дена со мака 5-6 души се собиравме а сеа навала, епа добриот глас далеку се слуша :D.

Само вака нека продужи па и за редовен термин во балон да не му се плашиме дека ќе фалат играчи.

Многу ми е ќеиф дека има интерес пошо ние првите што организиравме мака си видовме ама се исплатело :sneaky:.

На пролет да стопли кај Работнички ќе играме на големите голови има лудница да биде :D.

Абе тоа позади Маракана за 16 души, на трева со големите голови. Ќе биде доживљај има да фрчат голови ко луди :D.

Абе дај да се договориме сега за четврток ,што праиме...дајте планови како ќе се организираме?!

Па чим сме пријавени 16 луѓе до сега да бараме два термина и да изиграме три екипи секоја со секоја.. Некој поназад спомна за Борис Трајковски малата сала иста цена е како во балон.. Друга сала ја не знам ако знае некој нека пише или нека праша како е со термини.... Балони уште не се поставени тоа од идна недела..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom