Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Може да играме на теренот кај Беверли, има рефлектори и мрежи.

В

Вори

Гостин
Еј ама не сте фер стварно.Првично беше договорот да играме во затворен простор(балон или сала).Ама балоните не биле сеуште поставени така да од тоа ништо.Затоа дај да резервираме во сала,надвор е студено не се јачајте овде сеа,демек вие можете на све да играте,а ние другите не.

Второ,во ред е да имаме и двете екипи по една замена,но повеќе е многу.Еден саат и така и вака брзо поминува,уште ако се менуваме на секои 4 минути тогаш џабе играњето.
Ај да се договориме до вечер и да знаеме што и како.Си беше вчера навечер океј све,денеска играте ташакот.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Се согласувам со Давор. Веќе Октомври месец сме,најдобро би било да играме во затворен простор. Пошто ете игравме надвор и се истури од дожд.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Еј ама не сте фер стварно.Првично беше договорот да играме во затворен простор(балон или сала).Ама балоните не биле сеуште поставени така да од тоа ништо.Затоа дај да резервираме во сала,надвор е студено не се јачајте овде сеа,демек вие можете на све да играте,а ние другите не.

Второ,во ред е да имаме и двете екипи по една замена,но повеќе е многу.Еден саат и така и вака брзо поминува,уште ако се менуваме на секои 4 минути тогаш џабе играњето.
Ај да се договориме до вечер и да знаеме што и како.Си беше вчера навечер океј све,денеска играте ташакот.
Епа ај кажи ми што ќе им речеш на другите што се пријавија одпосле?Не може да играте не доаѓајте?
Затоа ви кажав надвор да играме ќе може раат да се изигра,а за тоа ладно не ладно имам играно на - температура...како сакате договорете се исто ми е мене...јас за сите праам да може да играат;)

В

Вори

Гостин
Еве јас не играм надвор ако играте.Па таман ќе се ослободи едно место за некого.
Што е до мене,јас сакам сите да играат,ама да играме во затворен простор.Ќе играме три екипи и готово.Ама да се менуваме е стварно глупо,ај еден играч да,ама повеќе нема смисла.

Дај кажете побрзо што ќе правиме и дали ќе играме.Зошто не можеме на секои 2 минути да ја рефрешираме темава и да висиме на неа,а сите си имаме свои обврски.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Дај нека се јави некој во Борис и нека закаже, кој дојде дојде.Тоа е тоа.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ајде дајте конечни листи,термини и за каде да се реши више еднаш овој проблем ... :)

В

Вори

Гостин
Дај нека се јави некој во Борис и нека закаже, кој дојде дојде.Тоа е тоа.
Сите сме одговорни и точни кога се работи за фудбал,минатиот пат сите си дојдовме како што бевме пријавени.
Можат да дојдат и 50 души и да останеме позинати.

Ајде Ghost или Supervisor нека резервираат некаде,нека кажат термин и да изиграме веќе.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Сите сме одговорни и точни кога се работи за фудбал,минатиот пат сите си дојдовме како што бевме пријавени.
Можат да дојдат и 50 души и да останеме позинати.

Ајде Ghost или Supervisor нека резервираат некаде,нека кажат термин и да изиграме веќе.
Тие што се пријавија покасно може да играат пинг-понг во салата, а памет за наредниот пат да се пријавуваат порано. :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Тие што се пријавија покасно може да играат пинг-понг во салата, а памет за наредниот пат да се пријавуваат порано. :)
Или може да судиме според претходните искуства и да не играат тие што испичија во последен момент.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Или може да судиме според претходните искуства и да не играат тие што испичија во последен момент.
Или да почне некој да чита кога некој ке напише дека бил болен цела недела и неможе да игра на дожд после тоа, али то није битно, јел?

В

Вори

Гостин
Ако има три екипи тогаш да резервираме саат и пол,и некако да играме по пола сааат како што пишал некој поназад.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Или да почне некој да чита кога некој ке напише дека бил болен цела недела и неможе да игра на дожд после тоа, али то није битно, јел?
Јас колку што прочитав минатиот пат заради тебе фалеа 2-ца, а нигде немаш напишано дека си бил болен

В

Вори

Гостин
Еј дечки без расправии за џабе сега.Ќе најдеме некое решение.

Вака сега,дај некој нека ми пише листа со играчи кои се пријавија отпосле,да видиме колку ве има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom