Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошо сте пуни ќе паузирам неделава да ми заздрави скроз стапалото, нека падне добро фудбалче па се гледаме следната утакмица :).

Јас уште еднаш да го потврдам моето присуство :) И да,пошо ќе изигравам голман,бранам по долги тренерки,па тоа не би влијаело на играта,ако е неопходно,ќе носам :D

Да знаете само дека најавуваат невреме како вчера пак,мада и да врне ќе изиграме одпосле ние,само да не не фати баш тој период да врне додека играме=)

Зошто секогаш почнувате муабети за времето, кога знаете дека одма на сите ќе почне да им се врти во памет откажување?
И да биде ко вчера, вчера врнеше и дуваше пола саат преку сила, после беше милина за играње. И да врне во 18, сакам сите да бидат таму до 18:30.

Зошто секогаш почнувате муабети за времето, кога знаете дека одма на сите ќе почне да им се врти во памет откажување?
И да биде ко вчера, вчера врнеше и дуваше пола саат преку сила, после беше милина за играње. И да врне во 18, сакам сите да бидат таму до 18:30.

Ok boss:pos:
хахаах па и јас тоа викам,сакав да кажам и да врне ко вчера да не се плашат,ќе прекине...инаку не видов нигде ,во 18;30 почнуваме?!
Така?

Носете една бела и една црна (или темна, плава, ватевр) маичка :)
Инаку да, почнуваме во 18:30. Бидете таму до 18:15 :)

Во 18:30 треба веќе да сме собрани, поделени на две екипи и да почнеме, пошо се стемнуе у 19:30. И аман веќе не бидете такви тетки, невреме ќе имало, дождот ќе ве натопел, бла бла.

Имаме двајца голмани така?

Ако има некој пумпа нека земе

Што е ова никој ништо не пишал за вчера :icon_lol:

Инаку одлична утакмица краен резултат 8:6 фала богу и оваа не заврши нерешено како предходните две што беа... добри парови бевме за играње само некако многу има карања помеѓу себе тоа некако мора да се намали инаку немаме да имаме добри утакмици а мора и да им одиме на овие битолчаниве да ги пробаме :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom