- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ај ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски.Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Или може страв од зелениве.
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Ај ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски.Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
Добро бе ќе ти пуштам еден гол,шо си се устрашил до толкуИди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
Ејсид црвен а?Епа добро, доаѓам јас место Сајбер![]()
Не бе сајбер сакаше да не заебе да играме ние без замена за да изгубимеАј ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски.
Или може страв од зелениве.![]()
Плавиве комплетна инфилтрација направија, јака тактика нема што, од внатре да го дознаат системот на игра и плус ако сакаат бргу да се „уморат“Ејсид црвен а?![]()
Јас имам два црвени ако не носи нека каже или кој и да игра од нив двајца нека си земе црвен со плави не примамеПлавиве комплетна инфилтрација направија, јака тактика нема што, од внатре да го дознаат системот на игра и плус ако сакаат бргу да се „уморат“.
На Ацид земете му црвен дрес да не не буни.
треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешаваЧестито победа на зелените, ние бевме мизерни.
ако и следниот пат играме вака деорганизирано ко муви без глави јас се откажувам
Нема проблем друже, и јас ти направив еден груб старт, и двајцата немавме намера и не се повредивме, тоа е најбитно. Си го имаме ние дуелот од првата утакмица и нека продолжи така, тежок си за чување и не ми беше лесноKaiser, извини што те рогнав при крај... На топка идев (иако крвнички)
Изигравме сите лошо... Ко муви без глави.
Хм, хм, хм, ај да не коментирам, слободно останете НАЈДОБРИ и продолжите да губите со ваков резултаттреба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава
како и да е браво за зелените неможам да кажам заслужено али победа си е победа
П. С за ЗЕЛЕНИТЕ пишете стрелци
Утакмицава ја игравме нешто како што плавите играа кога беа со другарите на Мац (ова чисто да им доловам на тие што не беа сеа да знаат).треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава
како и да е браво за зелените неможам да кажам заслужено али победа си е победа
П. С за ЗЕЛЕНИТЕ пишете стрелци