G
_Ghost_
Гостин
Ооо dirty dames. The shit became serious.![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Сите Мурињовци сте станале ебаве.![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Сите Мурињовци сте станале ебаве.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Јас веќе 2 месеци имам фиксен термин во Браќа Рибар од 7 и 30( т.е. не јас, комшија, он ме викаАко си за играње тогаш види зелениве дали ќе те пуштат пошто ние сме пуни.
Ако си за гледање бујрум
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:18 PM ---
доста бе не плаќаш![]()
Јака идеа е ова да си направиме сите логоа и да ги убациме овде, и плус мислам дека за да ја зачиниме играта уште повеке да го вратиме моментот со кој губи става аватар од нешто "интересно".Oва е логото на зелените!!А ова е грбот!
![]()
![]()
(малу да се нашалиме и малце ремет за ‘‘Новите играчи‘‘)
абе ќе ме собереш?Затишје пред бура, сите во карантин пред утакмицата вечер.
Дечки во 20:30 ни е терминот така?
На сервис ми е колата, од другата неделаабе ќе ме собереш?![]()
Нека им служи на чест на тие што ќе се пријават а нема да дојдат и нема да јават дека откажуваат. Се надевам нас нема да ни се случи пошо е многу не фер за цела екипаИ немој некој да шитне во последен момент како минатиот пат, јес да не знам зелениве дали сте 6 или 7 ама да нема плачење ако бидете 6![]()
Сакаш да играш место мене? и онака нешто имам работа ако можеш да ме замениш би било суперДоволно луѓе сте?![]()
Доаѓај бе, може ке го добиеш пивотоСакаш да играш место мене? и онака нешто имам работа ако можеш да ме замениш би било супер![]()
Би сакал да играме од истаСакаш да играш место мене? и онака нешто имам работа ако можеш да ме замениш би било супер![]()
Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.Би сакал да играме од иста
Ако нема доволно или нема замени, би дошол и јас![]()