Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
топче не ме свакај погрешно само предлог дадов ако ок е нормално е дека ке има замени али сакам да кажам дека ако сме 10 души од екипа нема да има поента играњето тоа се 4 замени заради тоа
ајде најди чаре?Што да праиме?
Што ако јас не сум дома денес цел ден а вие се пријавите и "попуните" место?
Јас не треба да доаѓам иако сум играл до сеа секој пут без да заебам?

Ќе ми извините ама ако праите такви распореди тогаш предност ќе имаат тие што играат стално... не играме брзи прсти

G

_Ghost_

Гостин
Јас имам еден глуп предлог што ми се мота низ глава, али во секој случај си викам не е на одмет да го споделам.
Тие 14-15 што сме стандардни досега да се пишуваме на оваа тема и во овој термин.
Ако има други (а гледам Се повеќе и повеќе има) заинтересирани, нека отворат нова тема, пр зелени вс розеви ( :D ) и нека си резервираат друг термин некаде, и сите среќни, задоволни и наиграни.
Знам дека е глупо али јбг.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Јас се пријавувам ете реков. И да не дојдам имате играчи. Али ќе гледам да дојдам.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Јас имам еден глуп предлог што ми се мота низ глава, али во секој случај си викам не е на одмет да го споделам.
Тие 14-15 што сме стандардни досега да се пишуваме на оваа тема и во овој термин.
Ако има други (а гледам Се повеќе и повеќе има) заинтересирани, нека отворат нова тема, пр зелени вс розеви ( :D ) и нека си резервираат друг термин некаде, и сите среќни, задоволни и наиграни.
Сум за тоа предност да имаат тие што се стандардни. Во случајов јас и Skech не сме во таа група. Нема љутиш тука. Доколку се пријават истите од минатиот пат, ќе мора да напуштиме ние. Максимум нека има по 3 измени од екипа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
ајде најди чаре?Што да праиме?
Што ако јас не сум дома денес цел ден а вие се пријавите и "попуните" место?
Јас не треба да доаѓам иако сум играл до сеа секој пут без да заебам?

Ќе ми извините ама ако праите такви распореди тогаш предност ќе имаат тие што играат стално... не играме брзи прсти
Не се буни знаеш дека јас сите ќе ве пишам :D.

Е тек тогаш ќе им почнат маките :). Си знаеме јас, Сајбер и Вори како беа почетоците, сеа на готово организирано е многу лесно :).

A

Alexander Nevsky

Гостин
^ Јас се пријавувам ете реков. И да не дојдам имате играчи. Али ќе гледам да дојдам.
Стај се на списокот,и не ми глуми Балотелиo_O
--- надополнето: Oct 24, 2011 9:02 PM ---
Добра идеа,барем вака горе доле сме сигурни сите за фудбал дека ќе играме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Победникот помеѓу новоформираните зелени и розеви ќе треба да игра ревијална со црвените :D:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И твоите фотографски способности :D.

Пс. Кул аватар, само немој така да ни се појавиш :icon_lol:.
Подобро кажи камерманот, од 60 минути игра баш најспорната ситуација сум фатила да ја снимам :pos:

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
даов само предлог немора да се прифати тоа за затварање на списокот, а минатиот пат не се пријавив заради што видов дека сте гужва и дека веке има по 8 души за да не комплицирам не играв тогаш се пријавив сеа. Ако сметате дека треба да се откажеме нема везе

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Подобро кажи камерманот, од 60 минути игра баш најспорната ситуација сум фатила да ја снимам :pos:
Ти должам за тоа ,да знаеш! Имам видео материјал како доказ дека не беше фаул,и можам да испратам жалба ...нели?:D

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech
7.NomoregameS!
8.Cthulhu

:D:D:D

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак
7. __Ghost
8.Cyber

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ти должам за тоа ,да знаеш! Имам видео материјал како доказ дека не беше фаул,и можам да испратам жалба ...нели?:D
Беше фаул!!Ја имам доказ и ќе те тужам,така и така секој ден за на факс одам со 12 а таа допира пред Судска Палата на РМ!!! :pos:
Иначе црвени жал ми што морам да ви соопшатам дека ја губите оваа...
Пс.Не го нервирајте Топче,кој го нервира со мене ќе си има работа!! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom