Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас откажувам, нема да можам да дојдам...ми излегоа некој обврски...ајде нека падне добар фудбал, поздрав:helou:

И ја нема да можам да дојдам, ме мрзи сам од Ченто да акам натака.

Каков е резултатов,не можев да ја најдам утакмицава на нет да ја гледам:toe:

:)

Бан за сите што пријавија присуство а не дојдоа :uvo:

Бан за сите што пријавија присуство а не дојдоа :uvo:
Ајде, ајде, Кажи дека изгубивме и готово : )))
Јесда, поразот се должеше на тоа што немавме голман и буквално секој шут беше гол. Ах Тончи :(

Ајде, ајде, Кажи дека изгубивме и готово : )))
Јесда, поразот се должеше на тоа што немавме голман и буквално секој шут беше гол. Ах Тончи :(
Па тоа викам и Тончи и Кифла се пријавија,тие се голмани колку што знам :toe: ...првата ги здробивме,втората викторија им игравме пред гол ама не сакаше да влезе :toe: третата поштено по газот не сплескаа :kesa:...

Под итно тимот на јузери да се смени, како Милан се жими се, само губат:pos:

Под итно тимот на јузери да се смени, како Милан се жими се, само губат:pos:
Еден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голман :pos:

Еден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голман :pos:
Шо да прајме со јуниорите, пораснати на компјутер. Играјте ПЕС , има да ве наполнат:vozbud:

Ама јуниорите партал ќе ве направат во кантер ха ха :vozbud:

ама минатиот пат јуниорите изгубија 2-1, зашо немавме голман...еххехех

(абе страв ни е да ги тепаме,после кој ке крка банови:vozbud::pos2::pos2:)

слушам Ацер,голманот на јуниориве,многу добро си прошол...:pos2:

слушам Ацер,голманот на јуниориве,многу добро си прошол...:pos2:
Смејте се, ама фати добри 5-10 топки... Може го издишаа на неколку наврати, ама добро се покажа :)

Ја бев голманот а плус не игравме против админи и мод...они се послаби :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom