Cyber Knight
House music
ај ако поминува некој низ тафталиџе да ме собере да идеме заедно :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
drug pat kazi zaedno ke odimeИ ја нема да можам да дојдам, ме мрзи сам од Ченто да акам натака.
Ајде, ајде, Кажи дека изгубивме и готово : )))Бан за сите што пријавија присуство а не дојдоа :uvo:
Па тоа викам и Тончи и Кифла се пријавија,тие се голмани колку што знамАјде, ајде, Кажи дека изгубивме и готово : )))
Јесда, поразот се должеше на тоа што немавме голман и буквално секој шут беше гол. Ах Тончи![]()
Еден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голманПод итно тимот на јузери да се смени, како Милан се жими се, само губат![]()
Шо да прајме со јуниорите, пораснати на компјутер. Играјте ПЕС , има да ве наполнатЕден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голман![]()
Ама јуниорите партал ќе ве направат во кантер ха хаЕден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голман![]()
Смејте се, ама фати добри 5-10 топки... Може го издишаа на неколку наврати, ама добро се покажаслушам Ацер,голманот на јуниориве,многу добро си прошол...:pos2:
Ја бев голманот а плус не игравме против админи и мод...они се послаби :baeh:Еден тим бевме од Кајгана сениори и еден Јуниори коишто неќеш да знаеш како пројдоа на утакмицата :kesa: поздрав до нивниот голман![]()