Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајд да ја пишам и на форум причината поради која не дојдов денес да играм. Ќе бидам вулгарен.

Да ти ебам лозјето скапано и дедото пијаница и таткото забеган земњоделец. Па мораше ли да умрам јас денес на нива за после они да пијат вино и ракија.
Накурч, најголем на свет.

ЈА заебав денес а?
жими мајка ќе се оддолжам нареден пут
длабоко извинување шо не дојдов

некако слабо беше денес :nesum: а зошто не изигравне една против админите ?...глупо е против други мене ич не ми се играше против нив :toe:

Еве неколку фотки од мобиљ (пошто пак не дојде Тончи со профи апаратот) од саботава:

4%7E0.jpg

Го сечеме трнот што ни еба 10-тина фудбали до сега...

2%7E1.jpg

Фантом и Ацид се загреваат пред почеток на натпреварот.

3%7E0.jpg

Пас до Батистута...

1%7E2.jpg

Ацид, Батистута, Земзела...

6%7E0.jpg

Batistuta, MadDog, Acid, wersa, Zemzela, Cyber Knight...

7%7E1.jpg

5%7E1.jpg

Јуниорите :)

И јас имам интересна слика да ставам, само дајте ми време да го најдам кабелот од телефонов :icon_lol:

Ќе дојдам и јас следната недела.. (ако се игра..). И, и, и има чирлидерки? (A) XDDD

може ке поминам идната недела да глеам само...иќ не сум за играње... другариве мои нон стоп играат мислам дека пред 2 недели со нив сте играле..:toe:

Го напунија Фантом xD

Пуши кур бе мудар. :)

При таква одбрана и променета топка, добро е со толку шо поминавме.

И да си кажам, појќе не бранам па шо сакат нек е. ОП СТОП ТОЧКА!

Ме мрзи сеа да барам постови по темите за претходните сезони каде што ти се фалеше дека коа ќе дојдеш во СК ќе бидеш големо голманиште и сите топки ќе ги фаќаш и ќе ме истиснеш од админ тим итн, итн...

Фантоме, да беше пљукни залепи ќе беа сите голмани, ал неврмајнд. Твој бед што сте се делеле на сениори и јуниори.

Ме мрзи сеа да барам постови по темите за претходните сезони каде што ти се фалеше дека коа ќе дојдеш во СК ќе бидеш големо голманиште и сите топки ќе ги фаќаш и ќе ме истиснеш од админ тим итн, итн...

Фантоме, да беше пљукни залепи ќе беа сите голмани, ал неврмајнд. Твој бед што сте се делеле на сениори и јуниори.

И да сакаш не мојш да ги најш постојте пошо не постоет. :) На мсн беше муабетот. Плус последен пат бранев ко шо требит во две и седма, од тоаш ме прекомандуваја на крило. :)

И не беше баш така муабетот од погоре, ама ај, нек бидит. :)

Тончи факт беше дека заеба што не дојде така да Фантом принудно беше ставен на гол без да ги видиме нековите квалитети,сепак ти си подобар голман од него,но може да го пробаме во игра наредната утакмица ако имаме голман :toe:

Пуши кур бе мудар. :)

При таква одбрана и променета топка, добро е со толку шо поминавме.

:bip: :bip: xD

Не стварно сериозно. Добар беше Фантом

за под воз ...:pos::pos:

Иначе имаше јаки потези од Скорпио. Го држи стилот (=

Фантом го пунеле без мене, замислете што ќе беше да дојдев ја. :)

Фудбал за школо се играше тоа време иначе, се гледаме следната недела. х)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom