Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3.jpg
:icon_lol:

Ја да прашам дали насловов на темава е со поминат рок и ако не е,дали ке има место за мене да се вратам на кајгаџисков терен
однапред благодарам <3

Ја да прашам дали насловов на темава е со поминат рок и ако не е,дали ке има место за мене да се вратам на кајгаџисков терен
однапред благодарам <3
Не е со поминат рок, се игра сега у сабота пак :)

Може да дојдам и јас оваа сабота, не сум играл 100 години. Ќе пишам утре за посигурно.

Ај да му ебам матер, што ви текна по толку души да идете оваа сезона...слушнавте чирлидерки имало а? :devil3:
Пак ќе треба ја со магде на малото да играм а? :(

Освен ако стварно не играме админи/модератори против јузерите.

Ај да му ебам матер, што ви текна по толку души да идете оваа сезона...слушнавте чирлидерки имало а? :devil3:
Пак ќе треба ја со магде на малото да играм а? :(

Освен ако стварно не играме админи/модератори против јузерите.
Ај па и ти ова е како на факултет, на почеток сите ќе дојдат после ќе се изретчат:)

може и јас да наминам,утре ке потврдам,ама кондициски сум слаб :smir:

може и јас да наминам,утре ке потврдам,ама кондициски сум слаб :smir:

Куче, откога се остриш гол да ми дадеш :pos:

Патем да ја искористам приликава да поднесам апликација за играње футбал на 26.09.2009 година на игралиштето во дворот на СУГС Гимназија Јосип Броз Тито*

*денес куцав некои папирологии за сестра ми па ми остана ова со целото име на гимназијата у клипборд.

Највероватно и јас ќе дојдам али ќе пишам утре за сигурно :) :salut:

Куче, откога се остриш гол да ми дадеш :pos:

Патем да ја искористам приликава да поднесам апликација за играње футбал на 26.09.2009 година на игралиштето во дворот на СУГС Гимназија Јосип Броз Тито*

*денес куцав некои папирологии за сестра ми па ми остана ова со целото име на гимназијата у клипборд.
ako dojdam tonci ke go jades :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom