Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Лу, тебе те чекав! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Да си ја земам криглата? :wink:
Да, ама и пивото не го заборавај :pos2:

Администратори спреметесе за дебакл :) :vozbud:
:kurac:

Иначе не се секирајте, никад не сме биле толку многу... Ако бидеме повеќе, ќе има 3 (наместо 2) екипи и ќе се менуваме на 20 минути :)

дај пуштете известување до електорнските и печатените медиуми :pos: колку интересно делува вака и ја идам и ја идам, а утре едвај две екипи ќе се собереме :toe: па уште и ако заврне малку дожд пред утакмица ц ц ц ц живо пиле нема да се види

Временска прогноза поволна сеа за сеа.

• Tomorrow: Partly cloudy. High 78F. Winds N at 5 to 10 mph.
  • Tomorrow night: Clear to partly cloudy. Low 53F. Winds ENE at 5 to 10 mph.
Иначе може да дојдам и јас но најверојатно ке чирлидирувам од страна со жените дур вие клоцате топка у простор ограден со железни цефки.

Уф би сакал да дојдам, само да знаете во каква форма сум :) ама за жал не сум од Скопје :toe:.
Патем добра и фер игра!

Aко го завршам полагањево прва помош до 14:30, ќе ве дружам, ако не, редакцискиот тим ќе остане без моја поддршка :)

Ипак ништо од моето играње, а баш ми се играше и баш сакав да ве запознаам сите, али ајде другата недела гарант доаѓам како најголемо појачање !
:(

дали ќе има нешто надвор од скопје накај битола дали има план за тоа скопје ми е многу далеку :)

Пошо не сум бил на игралиштето на ЈБТ, има место за пресоблекување или спремен да се дојде ?

Пошо не сум бил на игралиштето на ЈБТ, има место за пресоблекување или спремен да се дојде ?

Има, ако не си срамежлив... Можеш пред чирлидерките да се пресоблечеш. Инаку нема.

Ќе соберат ли сила јузерите овој пат да победат и да избегнат плаќање пиво? Сакате да им помогнете, или едноставно да им ги гледате маките?

Храбра изјава ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom