Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе вииш Битолска работа. :D :D :D
Хааа ајде да видиме :D Абе овие не идат пошто на маскенбал се изгледа. Ќе се опијат и ела најди ги утре. А Џони не идел пошто тепа Интер конечно па ќе славел 3 дена.

И сеа шо. Да не идам/идиме а ? Што ќе правиме четворица, серва ќе играме ? :/ Мрзи не видени сте, со исклучок на тие кои ги спречува сколијата ...

Абе јас ќе појдам, сигурно, заради терминот. Кој и да стигни прв, кажете му од Биотехнички дека сте. Јас му кажав на Кирче, знај тој.

Ако сме малку, ќе најдиме некој од таму, си велам. Ако не, ќе си шуткаме на гол ! :)))

Абе брат, ако играме да играме, за ладење ташаци ќе ги ладам на друго место :P
Како шо гледам само четворица сме, тројца од ФОРУМОВ и еден јас шо ќе носам, искрено повеќе ми е криво за детето шо ќе го влечкам за џабе ... eве, ќе се стрпам до утре до кај 12 и 45 ако не се пријави никој друг, не гледам зошто би иделе ... Како и да е се надевам дека легачите ќе ја совладаат мрзата и ќе има игра ... :) А доколку има оправдани причини за одсуство, јас се извинувам :P
Значи, очекувам до утре т.е. денес 12 и 45 да се знај на што сме ...
И додека го пишев ова, омекнав, идам колку и да сме, атер за Македонец, што се потруди да закажи термин .... :D
Еј, топка ?!

ај утре кај 13 некаде ќе ви кажам дали ќе идам..со колоквиумите се зафатив и заборавив..да се преброиме тука во 13 часот што како и ако има луѓе да потрчаме малце...Rosenberg ја немаш уште та среќа и ти да славиш за Ливерпул:D...

Јас ќе донесам уште 2ца 3ца со мене. Јас од на кафе, дирек ќе дојдам в сала. Колку сме толку, сме, убај сме ! :))

на сколија сум јас :mad:

еј алоо во павел шатев се играше??..во 15 сатот беше така????
Така така :D
Оти бе никој друг не дојде? Шо е ова плачите по термини после ве нема......срамота
--- надополнето: 2 април 2012 во 18:19 ---
на сколија сум јас :mad:
Пишав и на фб, на сколија сум, ако можам ќе дојдам.
Добро бе матуранти во Април на училиште да се.....некако не ми оди заедно тоа. Април месец деца мои кои сте матуранти е за ладење ташаци и да се попрај некоја оценка. Од 2 часа поќе не се држат.....барeм кај нас економско така беше за кај вас не знам. Бегајте сега пошто за еден месец нема да имате прилика да бегате :D Ќе си велите ех да бегав тогаш на времето :LOL:
--- надополнето: 2 април 2012 во 18:20 ---
Инаку изигравме (колку шо бевме толку бевме) потрчавме, се потспремивме малку па полека полека влегуваме во ритам. Нека му ја мислат скопјаниве :P

Добро бе матуранти во Април на училиште да се.....некако не ми оди заедно тоа. Април месец деца мои кои сте матуранти е за ладење ташаци и да се попрај некоја оценка. Од 2 часа поќе не се држат.....барeм кај нас економско така беше за кај вас не знам. Бегајте сега пошто за еден месец нема да имате прилика да бегате :D Ќе си велите ех да бегав тогаш на времето :LOL:
Остај вие во економско шо сте праеле :D. Ние техничко и горната сме учени деца и си седиме по цел ден на сколија :) .
Незнаев распоред за денес па мораше да седам, наредниот понеделник идам. Ќе закаснам малку, ама ќе дојдам :)

Понеделник, 09.04.2012 - Павел Шатев, 15:00, фиксен термин !! :))

1. Makedonec_7
2.

Остај вие во економско шо сте праеле :D. Ние техничко и горната сме учени деца и си седиме по цел ден на сколија :) .
Незнаев распоред за денес па мораше да седам, наредниот понеделник идам. Ќе закаснам малку, ама ќе дојдам :)
Ајде бе бегајте таму не се заебавајте.....не одете понеделник. После тоа нареден понеделник нема да имате калсен пошто не се учи па после не одете и ете го Мај дојде и готово. На крај краева за месец дена ќе завршите .....демек сега ќе ви пишат неоправадни и ќе ве избркаат? Не можат да ве избркаат од проста причина шо за 1 месец сами ќе си одите :D
Ќе те рачунам за понеделник па сега .....
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:29 ---
Понеделник, 09.04.2012 - Павел Шатев, 15:00, фиксен термин !! :))

1. Makedonec_7
2.

1. Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Dekio7
4.Kико Д. (собери го и андо )

Ајде бе бегајте таму не се заебавајте.....не одете понеделник. После тоа нареден понеделник нема да имате калсен пошто не се учи па после не одете и ете го Мај дојде и готово. На крај краева за месец дена ќе завршите .....демек сега ќе ви пишат неоправадни и ќе ве избркаат? Не можат да ве избркаат од проста причина шо за 1 месец сами ќе си одите :D
Ќе те рачунам за понеделник па сега .....
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:29 ---

1. Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Dekio7
4.Kико Д. (собери го и андо )
3:15 ќе бидам таму, таман да заврши вториот час :)
Да учевме во иста сколија со андо ќе го соберев, вака неможам :D

3:15 ќе бидам таму, таман да заврши вториот час :)
Да учевме во иста сколија со андо ќе го соберев, вака неможам :D
Абе собери го таму матуранти сте ќе се разберите :D Како шо бегаш ти така и тој нека му ја дувни. После ќе наближат матури, испити ова она ќе се прајте пишман шо не сте бегале сега за да играте :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom