Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хааа ајде да видимеЌе вииш Битолска работа.![]()
![]()
![]()
Така такаеј алоо во павел шатев се играше??..во 15 сатот беше така????
на сколија сум јас![]()
Добро бе матуранти во Април на училиште да се.....некако не ми оди заедно тоа. Април месец деца мои кои сте матуранти е за ладење ташаци и да се попрај некоја оценка. Од 2 часа поќе не се држат.....барeм кај нас економско така беше за кај вас не знам. Бегајте сега пошто за еден месец нема да имате прилика да бегатеПишав и на фб, на сколија сум, ако можам ќе дојдам.
Остај вие во економско шо сте праелеДобро бе матуранти во Април на училиште да се.....некако не ми оди заедно тоа. Април месец деца мои кои сте матуранти е за ладење ташаци и да се попрај некоја оценка. Од 2 часа поќе не се држат.....барeм кај нас економско така беше за кај вас не знам. Бегајте сега пошто за еден месец нема да имате прилика да бегатеЌе си велите ех да бегав тогаш на времето
![]()
Ајде бе бегајте таму не се заебавајте.....не одете понеделник. После тоа нареден понеделник нема да имате калсен пошто не се учи па после не одете и ете го Мај дојде и готово. На крај краева за месец дена ќе завршите .....демек сега ќе ви пишат неоправадни и ќе ве избркаат? Не можат да ве избркаат од проста причина шо за 1 месец сами ќе си одитеОстај вие во економско шо сте праеле. Ние техничко и горната сме учени деца и си седиме по цел ден на сколија
.
Незнаев распоред за денес па мораше да седам, наредниот понеделник идам. Ќе закаснам малку, ама ќе дојдам![]()
Понеделник, 09.04.2012 - Павел Шатев, 15:00, фиксен термин !!)
1. Makedonec_7
2.
3:15 ќе бидам таму, таман да заврши вториот часАјде бе бегајте таму не се заебавајте.....не одете понеделник. После тоа нареден понеделник нема да имате калсен пошто не се учи па после не одете и ете го Мај дојде и готово. На крај краева за месец дена ќе завршите .....демек сега ќе ви пишат неоправадни и ќе ве избркаат? Не можат да ве избркаат од проста причина шо за 1 месец сами ќе си одите
Ќе те рачунам за понеделник па сега .....
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:29 ---
1. Makedonec_7
2.Rosemberg
3.Dekio7
4.Kико Д. (собери го и андо )
Абе собери го таму матуранти сте ќе се разберите3:15 ќе бидам таму, таман да заврши вториот час
Да учевме во иста сколија со андо ќе го соберев, вака неможам![]()