Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Понеделник, 2ри април, 15 00 часот, Павел Шатев. Официјално ! :)) Пријавувања тука и на фб.

Чекај прво да се пофалиме дека вчера изигравме. Малку скопјаниве посериозно да си ја сфатат работата

Фудбалеришта, Скопјаните ви се спремаат, дојде пролет нечива мрежа треба да се пуни голови :D. Кој губи части :icon_lol:.

Фудбалеришта, Скопјаните ви се спремаат, дојде пролет нечива мрежа треба да се пуни голови :D. Кој губи части :icon_lol:.
По гајба пиво !!! Има да трчам како куче ...
:unsure: или по 2-3 гајби ?

По гајба пиво !!! Има да трчам како куче ...
:unsure: или по 2-3 гајби ?
Многу се 2-3 ако изгубиме кој ќе ги плаќа ќе треба да бегаме :pos: Јас викам после утакмица да седниме негде да не се знај кој пие а кој плаќа. На крајот ќе избегаме ќе останат скопјаниве да расчистуваат сметки. Богати се тие нема проблем за нив. Ќе продаат некој споменик и ете пари цела година да пијат
--- надополнето: 28 март 2012 во 16:45 ---
Дај прајте чаре кон крајот на месецов да дојдите да ве исшамариме. Најсериозно спремајте се

Ќе биде дечки ајде уште малку да се уиграме па ќе договориме утакмица :).

Рано е, рано е. Уште салам се немаме сите собрано. Чекај, чекај ! :)

Абе и вие за дупење само сте. До сеа плачевте за термини, немало, сеа ко ги има, Вас ве нема. Али океј е, не ме чуди, типично Битолски е то. Си знам по мене. (y)

Ете да се преброиме
1. El Bohemio 100 %
2. Шурата на El Bohemio 90 %
........

1. El Bohemio 100 %
2. Шурата на El Bohemio 90 %
3.Rosemberg
4.Makedonec_7 - претпоставувам

Јас сум зафатен, до 15 00, ама ќе дојдам до 15 15 најкасно !! :)) Уствари не, ќе дојдам точно таму, во 15 00. Ќе завршам порано (со кафето) :D

Јас сум зафатен, до 15 00, ама ќе дојдам до 15 15 најкасно !! :)) Уствари не, ќе дојдам точно таму, во 15 00. Ќе завршам порано (со кафето) :D

:facepalm: Битолска работа :coffee:

Пишав и на фб, на сколија сум, ако можам ќе дојдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom