Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
А демек шо ? Баравте термин и сега не можиме да се соберите 10 души ? Имате време уште сат и пол да се пријавите. Јас терминот мора да го потврдам до 18 00, денес

Абе ако нема луѓе јас некако можам да дојдам ама само пола саат. Само да не дојди до тоа нека се пријават побрзо не знам шо му е на луѓето. Кај се Бохемио,Милош, Слузбарски,Џиш и остали? Ако не, ризикувај потврди го ќе се соберат луѓе без гајле

Земи го терминот,ќе ги побарам јас стампедо и златко 666 99% ќе дојдат....
Ќе склепаме уште неколку души...

Потврди го терминот ке најдиме играчи сега за сега сме 6 души има време до понеделник

нема луѓе ич...ми мириса ко минатиот пат

Нема, сега се погодија колоквиуми ама ќе помини и тоа ќе има луѓе

земете го терминот ќе најдите дечки......морам морална поддршка да дадам :гик:

Јас идам сигурно. Само потврдете дали ќе се игра ...
и доколку сте во можност донесете подобра топка, не лежи на нога тенисерската :P

се игра бе сега сигурно?

Изгледа ќе се игра .....треба да сте 9 души плус ќе најдите уште некој. Јас не идам пошто наебав не се спремив сега ќе учам така да ако сака Македонец понеделник ќе играме пак. Сигурно ќе се собериме тогаш

А оти мене не ми отвараше форум овие 3 дена ??? И кај вас, или, само кај мене ??

Денес, изигравме порано, во 13 00, оти имало некакква Универзитетска лига, појма неам, и тој термин беше поместен. Ама немаше начин како да ве известам. Извинување, до тие шо појдоа, а не најдоа никој.

Понеделник, следниов си останва истиот термин во 15 00. Само да го потврдам.

А оти мене не ми отвараше форум овие 3 дена ??? И кај вас, или, само кај мене ??

Денес, изигравме порано, во 13 00, оти имало некакква Универзитетска лига, појма неам, и тој термин беше поместен. Ама немаше начин како да ве известам. Извинување, до тие шо појдоа, а не најдоа никој.

јас појдов..и си погледав фудбал :)
а ти со кој изигра?

Не работеше форумот изминативе 2-3 дена. А денес баш поминав сега кај 15,20 и гледам Пол Келерман и Марцк бегаат.... ми викаат вака и вака е работата универзитетска лига има. o_O Нема врска.....наредниот понеделник идам уште од сега да си кажам

Со колеги од факултет и со некои таму, шо беа. И дај да се додајме на фб, за друг пат да не зависиме од форум-ов, глуп.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1459038747 - Фејсбук профил;
https://twitter.com/#!/darkosokol - Твитер профил.

Извини бато уште еднаш, ама така испадна. Вечерта во саботата ми кажаја за измената, а не знаеа никој, ни Љамче, ни претседников...

јас појдов..и си погледав фудбал :)
а ти со кој изигра?
За тебе најмногу ми е жал озбилно :) втор пат како со терминот те зафркаваат :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom