А демек шо ? Баравте термин и сега не можиме да се соберите 10 души ? Имате време уште сат и пол да се пријавите. Јас терминот мора да го потврдам до 18 00, денес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас појдов..и си погледав фудбалА оти мене не ми отвараше форум овие 3 дена ??? И кај вас, или, само кај мене ??
Денес, изигравме порано, во 13 00, оти имало некакква Универзитетска лига, појма неам, и тој термин беше поместен. Ама немаше начин како да ве известам. Извинување, до тие шо појдоа, а не најдоа никој.
Понеделник, следниов си останва истиот термин во 15 00. Само да го потврдам.
Не работеше форумот изминативе 2-3 дена. А денес баш поминав сега кај 15,20 и гледам Пол Келерман и Марцк бегаат.... ми викаат вака и вака е работата универзитетска лига има.А оти мене не ми отвараше форум овие 3 дена ??? И кај вас, или, само кај мене ??
Денес, изигравме порано, во 13 00, оти имало некакква Универзитетска лига, појма неам, и тој термин беше поместен. Ама немаше начин како да ве известам. Извинување, до тие шо појдоа, а не најдоа никој.
Понеделник, следниов си останва истиот термин во 15 00. Само да го потврдам.
За тебе најмногу ми е жал озбилнојас појдов..и си погледав фудбал
а ти со кој изигра?