Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Не работеше форумот изминативе 2-3 дена. А денес баш поминав сега кај 15,20 и гледам Пол Келерман и Марцк бегаат.... ми викаат вака и вака е работата универзитетска лига има. o_O Нема врска.....наредниот понеделник идам уште од сега да си кажам

Така испадна. Таја, некоја си Универзитетска лига била закажана од пред 2-3 недели, ама толку ни е спремна организацијата наша во градов. Нема кај да научиш, прочиташ, видиш...

Така испадна. Таја, некоја си Универзитетска лига била закажана од пред 2-3 недели, ама толку ни е спремна организацијата наша во градов. Нема кај да научиш, прочиташ, видиш...
Нема врска.......нареден понеделник идам еве да почниме список
1.Македонец
2.Росемберг

За тебе најмногу ми е жал озбилно :) втор пат како со терминот те зафркаваат :eek:
првиот пат јас сам се зафркнав :)
сега не бев крив..ама не е битно си напрајв една фискултура со точако :D

првиот пат јас сам се зафркнав :)
сега не бев крив..ама не е битно си напрајв една фискултура со точако :D
Јебига ајде сега понеделник....идиш?
1.Македонец 7
2.Росемберг
3.Декио7
4.

Нема врска.......нареден понеделник идам еве да почниме список
1.Македонец
2.Росемберг

Чеј ти со списоците, не прај ексеси. Да видиме да не има уште нешто, па пак да се заебиме. Можи и има и професорска лига. Вторник ќе одам да прашам.

Чеј ти со списоците, не прај ексеси. Да видиме да не има уште нешто, па пак да се заебиме. Можи и има и професорска лига. Вторник ќе одам да прашам.
Ако де ние да се собериме па ако има ќе се откажиме јас ќе ги известам сите без гајле

1. Македонец_7
2. Росемберг
3. Декио7
4. Mar[c]k
5. Кико Д.

И арно вели македонец, дај да напрајме една група на фб и таму ќе се договараме шо како, случајно ако форумов е недостапен како изминатиот викенд.

1. Македонец_7
2. Росемберг
3. Декио7
4. Mar[c]k
5. Кико Д.
6. El Bohemio

Би ве замолил малце посериозно овој пат :P

1. Македонец_7
2. Росемберг
3. Декио7
4. Mar[c]k
5. Кико Д.

И арно вели македонец, дај да напрајме една група на фб и таму ќе се договараме шо како, случајно ако форумов е недостапен како изминатиот викенд.
ајде напраја и додај не

Ајде пријавувајте се и тука пошто засега на фб не сме доволно. Тие шо не сте во групата на фб а сакате да играте пишете овде и давајте фб профил :D

Терминот во понеделник од 15 00, е потврден и од мене !! Бидете така !

п.с Има најава за поќе луѓе овај пат, некој колеги од факултет, кој не можам да му речам да не идат, ама ќе се менваме. Ќе има за сите. Ако треба не играм, за вие да имате. Важно ми е да си го воспоставиме терминот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom