Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па си реков сте закажале чим има пишано во темава ама слабо :facepalm:
Да закажваше Македонец в сала како шо почна да ги поддржува педериве досега ќе бевме наиграни и натренирани имаше Барса да ја тепаме. Јбг сега и колоквиуми идат така да за мене да си кажам после 22ри март сум слободен за фудбал. Не дека нешто ќе смени ионака нема да играме дотогаш ( а како тргнало нема никогаш да играме) ама да си кажам :coffee:

Понеделник (19.03.2012) во 15 00, Павел Шатев, Ви одговара ? До петок, 18 00, сите да се имате изјаснето. Ако сте +10 го имате терминот.

Понеделник (19.03.2012) во 15 00, Павел Шатев, Ви одговара ? До петок, 18 00, сите да се имате изјаснето. Ако сте +10 го имате терминот.
Македонец за претседник ! :)
Допишвајте се:
1. Makedonec_7
2. Кико Д.
3.
4.
.
.
.
10+.

:place::place::place: :mad: Уф како ми се игра само полагам на 20ти а кнап сум со време. Ама гледај ова да се повторува константно. После 22ри и во пеколот да се игра ќе дојдам ама сега не можам. Не си чоек и ти, кога можев не закажа, сега најде
images

Ќе си пукнам од мака
--- надополнето: 14 март 2012 во 18:32 ---
1. Makedonec_7
2. Кико Д.
3.Mar[c]k
4.Paul Kellerman
.
.
.
10+

уфффф изгореф за фубал браво мајсторе
Ајде сега да ве видиме сега кој сме со сме засега 4 сме ;)

5. Андобт
браво за терминов...муфте е? :D

Македонец, само прашај за сигурно за индекси дали мора да носиме или не.

Бев вчера спортска...
И ја прашав за стален термин дали можи да се најди ми рече - НЕМА ШАНСИ !!! Баш тогаш го гледала списокот и се било зафатени и мене ми покажваше и пополнати беа сите термини...
Можи да се најди во некој ден така слободен термин, како дупка некој остаен. Ете пример за сабота можело оти немало натпревари....
Ракомето заврши, а кошарката мислам на гости играт...

Љамче ми рече, не треба. И јас играв некни, така, без ништо (ракомет). И сега, да терминот во понеделник во 15 00, е секогаш мој, во договор со предсетателот на Биотехнички. Така да, уживајте. Е сеа, ако му треба некогаш и него, ќе му го дам, не е проблем, или ако ми треба мене, некој понеделник, за со другарите ( не вервам), ама во глобала, ќе играме, често, сигурно.

Муфте е во Павел Шатев.

Едит: Термините за Земјоделско (мајка ми е проф, таму) ги има на претек од 15 април. Епа, момци, навалете, да ве видам.

Едит 2: Муфте ќе ми биди и таму, за мојте другари, т.е Вие.

Муфте :pos::pos::pos:
Имам цимер од Битола, и секогаш се газам од смеење на тој збор :ROFLMAO:

Љамче ми рече, не треба. И јас играв некни, така, без ништо (ракомет). И сега, да терминот во понеделник во 15 00, е секогаш мој, во договор со предсетателот на Биотехнички. Така да, уживајте. Е сеа, ако му треба некогаш и него, ќе му го дам, не е проблем, или ако ми треба мене, некој понеделник, за со другарите ( не вервам), ама во глобала, ќе играме, често, сигурно.

Муфте е во Павел Шатев.

Едит: Термините за Земјоделско (мајка ми е проф, таму) ги има на претек од 15 април. Епа, момци, навалете, да ве видам.

Едит 2: Муфте ќе ми биди и таму, за мојте другари, т.е Вие.

:cuc::cuc::cuc: Ти си брате цар Битолски :vozbud:
Сите по една пијачка треба да те частиме. Од мене имаш за другиве не знам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom