Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сега поштено ти е понудено место во тимот. Ако не ти се игра тогаш менаџер :icon_lol: Само реков остро треба со викање и закани инаку со овие не можиш да се разбериш

колку сакам ама навистина имам проблем со колената,мислам ќе се разглобат при појак напор.........

Rosemberg: Drug termin Nikoj nemozi da najdi ima mn malku termini za rekreacija so gi davat taka eden i edinstven prv i posleden e ovaj.

Слики, другиот пат, слики, да не заборајме. :))))
И видео......и видео :)
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:47 ---
колку сакам ама навистина имам проблем со колената,мислам ќе се разглобат при појак напор.........
Ќе одмориш малку.........после ќе играш. И не мора многу не бараме ние многу. 5 минути истрчај па одмарај после пак 5 и така
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:48 ---
Rosemberg: Drug termin Nikoj nemozi da najdi ima mn malku termini za rekreacija so gi davat taka eden i edinstven prv i posleden e ovaj.
Абе како нема....Томасино ги држи салите во Битола. Еден повик и одма ќе најди. Ако сака тој и во Борис Трајковски ќе најди :)
И да ти го манам првиот лајк (y)

значи вака мое објаснување за утакмицата
всушност не беше ова форумџиска утакмица бидејќи од 14 мислам само 5 или 6 бевме од форумов
томасино брат ко ќе земаш други ..не земај искусни играчи од типот на бугаро или каповци..секој ден играт мал фудбал и едноставно ни ја скрија топката
тој во сината блуза тренираше со мене и не е ништо посебно а 2-3 гола шо даде ги даде оти бугаро му ги намести :D
ние немавме никаква одбрана..а и јас немав баш сјајна партија ...вчера цело време бев сам или со она батето со на далеку не гледа(незнам дали е форумџија) така да толку од мене
и другио голман не е толку сјаен колку шо ние не чиневме во нападо
ако чини акцијата ќе се дај и гол..(така и се дадоја )
се надевам следен пат само форумџи и ако викате други ...имајте малку исаф :)

шо е до мене, и недела како термин е добар... само да е сигурен и да имаме претходна најава (да речиме едно 2-3 дена однапред) и то е то. Се надевам дека ќе се појавам нареден пат :) И шо прајте толку да му се сневиди, сите играте, а не се знајте кој е кој... После игра, сите на по едно кафе за да се запознајме официјално :)

всушност не беше ова форумџиска утакмица бидејќи од 14 мислам само 5 или 6 бевме од форумов
томасино брат ко ќе земаш други ..не земај искусни играчи од типот на бугаро или каповци..секој ден играт мал фудбал и едноставно ни ја скрија топката
тој во сината блуза тренираше со мене и не е ништо посебно а 2-3 гола шо даде ги даде оти бугаро му ги намести :D
ние немавме никаква одбрана..а и јас немав баш сјајна партија ...вчера цело време бев сам или со она батето со на далеку не гледа(незнам дали е форумџија) така да толку од мене
Вака сеа...
По пребројвање излегоја 6 души од страна,не 4 како шо напишав:Dзначи 8 души беа од форум....
П.С.
Бугаро е член на форумот:D
П.П.С.
Капо и тој нискиот со дрес од Барса беа викнати накнадно со оглед дека немаше луѓе,плус ако се гледа така ние го добивме појјакиот од двајцата,тој со барселона дресот е каде каде подобар од капо....
Шо изгубивме е друга работа,не е толку шо ни ја скрија топката како шо викаш ти(во то не се сложвам),ако се гледа по шансите ние имавме појќе шанси од нив,ама реализацијата беше многу слаба...
То е...
Сега за термин ќе оди потешко...
Ако излези нешто random,ќе треба да се бара по салите,Климент е таман салата за играње 4+1,не треба многу трчање,таман и за залежани фудбалери да ги истакнат своите фудбалски мајстории:)

Добро бе како можи термин да нема не ми е јасно. Сите термини не се исполнети па јана мајка да е. Треба да се заканиме, да тужиме, мајче да плачиме па после да не молат за да ни даат термин. Ако не да им го земиме терминот на чуварите а? :D

Јбг се годеше на моменти и јас да сум сам тоа е :)) на делку не гледам ама пред мене добар сум :vozbud:

Абе важно се издувавме..... Јас мислам премн се браневме вчера ама и батињата секоја чест :)
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 18:09 ---
Добро бе како можи термин да нема не ми е јасно. Сите термини не се исполнети па јана мајка да е. Треба да се заканиме, да тужиме, мајче да плачиме па после да не молат за да ни даат термин. Ако не да им го земиме терминот на чуварите а? :D

А да вработиме некој Чувар со врски ? ете томасино мој предлог

тој нискиот со дрес од Барса беа викнати накнадно со оглед дека немаше луѓе,плус ако се гледа така ние го добивме појјакиот од двајцата,тој со барселона дресот е каде каде подобар од капо....

детето сакаше само да дрибла и никако да додаде иако се отваравме,во што е толку добар ??

Тој со Барселона дресот беше ѕвер ама и многу себичен..воопшто не проигруваше со никого во два три наврати бев сам пред голот и батето не ми додаде и ја шутна вкукуруз иначе одличен играч е..изгледа дека од Реал Мадрид дрес носев па затоа:pos:..со Томасино правевме добри акции се сеќавам и то батето со зелениот дрес беше добар само подоцна и тој падна кондициски..Слузбарски се исповреди и излезе..а голманчето многу се нервираше како за кој знае за што се работи:D..сепак што не покривавме не покривавме здрави живи....

то е то спомнав повеќе пати веќе досаден станав од плачење......покривање тешко,назад трчање тешко,само чекање напред и додавање иди во предвид барем засега

то е то спомнав повеќе пати веќе досаден станав од плачење......покривање тешко,назад трчање тешко,само чекање напред и додавање иди во предвид барем засега
Е па не можи сите напаѓачи да бидиме. Секој треба да си го знај местото и така да игра. Затоа и напомнав дека без некој да не регулира ќе настанува хаос секојпат кога играме

Е па не можи сите напаѓачи да бидиме. Секој треба да си го знај местото и така да игра. Затоа и напомнав дека без некој да не регулира ќе настанува хаос секојпат кога играме

затоа ти ќе покриваш назад (y)

Дајте бе закажете.Која било сала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom