Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
То незнам. Од форумот само со тебе и со Андо се познавам.
Инаку „тој во синото “ шо даде не знам колку гола, мој чоек е, јас го собрав.
На тој во синото,ако му одев во дуели како тој шо одеше немаше ни да го види голот,камоли да клај НЕ ЗНАМ КОЛКУ ГОЛА....:)
Џабе немат речено старите НЕ Е ЗА СЕКОЈ ФУДБАЛОТ:)

Дај бе како бевте поделени колку заврши кажете нешто доловете ситуација да му ебам мајката :D

На тој во синото,ако му одев во дуели како тој шо одеше немаше ни да го види голот,камоли да клај НЕ ЗНАМ КОЛКУ ГОЛА....:)
Џабе немат речено старите НЕ Е ЗА СЕКОЈ ФУДБАЛОТ:)
Брат, еднаш ти ојде така поостро.
Како заврши втората? Изгубивте вие така? :)

дечките шо беа одстрана се гледаше дека се спремни деца,т.е. што практикуваат фудбал РЕДОВНО па така комотно не наттрчаа и правеа што сакаат,за разлика од минатиот пат кога бевме сите залежани и немаше некоја разлика,па оттаму никакви грубости и расправања во играта.....денес дојдоа деца кои се спремни и не сакаат да губат......

следниот пат мислете кого викате и за какви цели е собиранката - рекреативни или резултатски,јас морам да одморам подолго време зошто имам проблеми со колената

Тој во зеленото шо играше од кај нас (шо победивме) форумџија е?
И тој со црната блуза одлична техника шо имаше.

дечките шо беа одстрана се гледаше дека се спремни деца,т.е. што практикуваат фудбал РЕДОВНО па така комотно не наттрчаа и правеа што сакаат,за разлика од минатиот пат кога бевме сите залежани и немаше некоја разлика,па оттаму никакви грубости и расправања во играта.....денес дојдоа деца кои се спремни и не сакаат да губат......

следниот пат мислете кого викате и за какви цели е собиранката - рекреативни или резултатски,јас морам да одморам подолго време зошто имам проблеми со колената
Е па затоа другиот пат строго форумџии ќе одиме. Пак истите горедолу - залежани така да тука ќе сме со формата :)

Ех, криво ми е. Сакав ептен да дојдам, ама ко разбрав дека другарка ми си иди денес од болница од Скопје, кај шо беше 3 недели, се договоривме сите да и одиме дома. И морав, иначе ќе бев таму. Сепак, барем напрајв една уба работа денес.

Кој тепа !?

Само 4 ца беа отстрана,тој мангупо шо ДАДЕ НЕ ЗНАМ КОЛКУ ГОЛА:D,тој во зеленото со мајца Чкембари,и тие двајцата шо дојдоја покасно....(по двајца од страна)...
Другите сите беа форумџии....
За утакмиците шо да кажам...
Одбрана кај нас(кај лузерите)промаја:Dод две метра даваја голој.... ....и кај нив не беше нешто посебно,ама горе долу имаја подобра одбрана...
Нивниот голман фати еден куп топки.....+ еден куп промашени зицери(шо завршија крај голот),и неколку погодени стативи пречки.....
То е...:D

Засега ако добро пресметав само Томасино,Џони и Sluzbarski имаат најголем стаж од 2 утакмици засега :ROFLMAO: Тие и ќе имаат предност во двомечот со Скопје :pos:

Абе сега поштено ти е понудено место во тимот. Ако не ти се игра тогаш менаџер :icon_lol: Само реков остро треба со викање и закани инаку со овие не можиш да се разбериш

JAs sum toj so crnata bluza,daj kazete koj vo sho bes eoblecen i od kaj igrase,Tomasino mislam deka 6 dusi bea od strana ili gresam?

JAs sum toj so crnata bluza,daj kazete koj vo sho bes eoblecen i od kaj igrase,Tomasino mislam deka 6 dusi bea od strana ili gresam?
Многу си добар :) .
Јас сум тој шо делев на почеток, само јас бев со бела мајца. После облеков блуза :)

Томасино кога ќе закажиш сега пак? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom