Фудбал на MaxTV во HD

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај те молам малце поише информации за тоа ТЕ МОЛАМ!

неам никакви информации, ја си измишљавам нешто, илузии си правам... знам дека никад нема да се случи тоа.
иначе - \/\/ | |\| !!!
најмоќниот телеком на планетава и пошироко.

--- надополнето ---

заедно со Vodafone..

52703563.png

Вчера зборев со другар од Романија, кај нив у цела земја (дури и во селата има оптика) Дечкото симна 2 хд филма за 20-на минути додека зборев со него, ГАД ДЕМ! :/

Единствено што се "пожали" е дека нетот му го кочи лаптопот! т.е како и во многу случаи до сега хардисковите се голем ботлнек во напредокот на технологијата општо (хардверски и софтверски лимитации)

Така што е приморан да ја намалува брзината додека работи на него а ја подига на максимум додека не го користи. Исто како нас! :icon_lol:

Вчера зборев со другар од Романија, кај нив у цела земја (дури и во селата има оптика) Дечкото симна 2 хд филма за 20-на минути додека зборев со него, ГАД ДЕМ! :/

Единствено што се "пожали" е дека нетот му го кочи лаптопот! т.е како и во многу случаи до сега хардисковите се голем ботлнек во напредокот на технологијата општо (хардверски и софтверски лимитации)

Така што е приморан да ја намалува брзината додека работи на него а ја подига на максимум додека не го користи. Исто како нас! :icon_lol:

А колку плаќа месечно за нетот?

Верувале или не само 5 евра 60/мбс !!!!!!!!!!:pos2:

НЕОГРАНИЧЕН!!

За споредба кај нас, 40мбс (300 гб лимит) = 2500 месечно или 42 евра...

Фала на информација Марко.

Само што ми го пуштиа Канал5 HD :baeh:

ја па те разбрав бараш информации за влез на нашиот пазар :pos2:
да, иначе AT&T и Vodafone нудат такви тв,телефонија и нет услуги...
колку што знам Verzion прв го спроведе тоа па сите по нив тргнаа.

Па да де, таква инфроамција барав а се заблагорадив за инфромацијата од Марко чисто од кулутра.

Ми рекоа дека HD е на број 700, „Сите HD тв улуги се во употерба, за да гледате HD канали, преинете го снимањето во HD или гледањето во HD на тв приемникот“.
Anyone?

Ми рекоа дека HD е на број 700, „Сите HD тв улуги се во употерба, за да гледате HD канали, преинете го снимањето во HD или гледањето во HD на тв приемникот“.
Anyone?

кликни на било кое и ако ти е црна сликата исклучи го интернетот од струја па по неколку минути уклучи го и после провери HD каналите

--- надополнето ---

ја најверојатно ќе треба да го снимам фудбаот во HD утре нема да бидем дома тоа време :nesvest:

кликни на било кое и ако ти е црна сликата исклучи го интернетот од струја па по неколку минути уклучи го и после провери HD каналите

--- надополнето ---

ја најверојатно ќе треба да го снимам фудбаот во HD утре нема да бидем дома тоа време :nesvest:

Подобро малку да ослободиш простор ако си снимал нешто бидејќи HD каналите и големината на фајлот кога се зачувува се далеку по обемни.

пак проблеми ,незнам што му е ама ако продолжи вака да ме зеза ќе лета Макс тв то преку пенџер доле ,ова не се трпи еј првата сеаличката на рутерот ми трепка црвено и не ми ги отвара тие HD и нонстпо сецкаат медиа приемниците

сега ќе пробам интернетот да го исклучим

Би бил благодарен некој да го сними фудбалот, не мора цел, а потоа да го аплоадира некаде на нет.
Во било кој формат, само да се задржи изворната слика и звук, баш сакам да го видам квалитетот, ме интересира. :)

Би бил благодарен некој да го сними фудбалот, не мора цел, а потоа да го аплоадира некаде на нет.
Во било кој формат, само да се задржи изворната слика и звук, баш сакам да го видам квалитетот, ме интересира. :)

Се што е на ресиверот неможе ништо да се извади.Се е кодирано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom