- Член од
- 18 март 2015
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 570
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дресови имаш во темата за 2018 ако сакаш а за 17та еве ти МК лигаДечки ако има некој Македонска лига не е лошо да ми ја пушти во ПП

и си отиде. ДО крај морав да комбинирам со останатите 3-ца(негде кога се виде дека неам шансаи за титула,го префрлив и Бурниќ од младинците во прв тим). Исто пех ми се случи и со Папатастопулос,стигна понуда од Кина у вредност од 40 милиони зимскиот период(40 милиони кеш,плус некои бонуси,шо беше премија за него),се решив да не го продавам,наредниот ден крши нога на тренинг и е аут до летото 

. Тоа е сеа за сеа од мене,го планирам тимов долгорочно,па кога ќе ја освојам првата ЛШ ќе се вратам 

Ќути еј,се појавува Гвардиола или Мурињо на трибини,и одма пола тим ми доаѓаат со transfer request..Роде го бараа Јунајтед,а ми беше на позајмица у Сити,прашувам што ќе те задоволи...big pay rise,about 200k/week. Слободен си братПотешко се задржуваат играчи на оваа верзија. И јас баш пред недела дена почнав, со Лестер, Ндиди успеав со судни маки година и пол да го држам, после ПСЖ ја активираа клаузулата и си го собраа. Воопшто не се попустливи агентите со клаузулите, инсистираат да се вметне, истото ми се случи и со Дауд кој јас си го купив. Ако ви треба BWM ви го препорачувам Ндиди, си го купив Вајгл, не дека сум за греота ама сепак жал ми е што Ндиди замина.

Прати ми ги тактиките во порака ако сакаш да ги симнам и јас и да ги испробам.Најдов две тактики 4-3-3 и 4-2-3-1 оган се и ја издоминирав играва без којзнае каква екипа и трансвери.Со јуве втора и трета сезона освоив ЛШ,а сериа А рутински секоја сезона.Од трансвери сум + 20 милиони.Дармиан,Карваљо и Кеси ми се трансвери за во прв тим и неколку таленти за на клупа.
Дибала пред секој трансвер период го убедувам да остане и пред да се отвори трансвер маркетот му понудувам нов договор и автоматски нема веќе заинтересираност за играчот.Инаку Пјаца го препорачувам зема МВП на светското и ја однесе хрватска во финале.
А логоата ги има ли некаде?Дресови имаш во темата за 2018 ако сакаш а за 17та еве ти МК лига
Превземи