- Член од
- 18 март 2015
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 570
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дресови имаш во темата за 2018 ако сакаш а за 17та еве ти МК лигаДечки ако има некој Македонска лига не е лошо да ми ја пушти во ПП
Ќути еј,се појавува Гвардиола или Мурињо на трибини,и одма пола тим ми доаѓаат со transfer request..Роде го бараа Јунајтед,а ми беше на позајмица у Сити,прашувам што ќе те задоволи...big pay rise,about 200k/week. Слободен си братПотешко се задржуваат играчи на оваа верзија. И јас баш пред недела дена почнав, со Лестер, Ндиди успеав со судни маки година и пол да го држам, после ПСЖ ја активираа клаузулата и си го собраа. Воопшто не се попустливи агентите со клаузулите, инсистираат да се вметне, истото ми се случи и со Дауд кој јас си го купив. Ако ви треба BWM ви го препорачувам Ндиди, си го купив Вајгл, не дека сум за греота ама сепак жал ми е што Ндиди замина.
Прати ми ги тактиките во порака ако сакаш да ги симнам и јас и да ги испробам.Најдов две тактики 4-3-3 и 4-2-3-1 оган се и ја издоминирав играва без којзнае каква екипа и трансвери.Со јуве втора и трета сезона освоив ЛШ,а сериа А рутински секоја сезона.Од трансвери сум + 20 милиони.Дармиан,Карваљо и Кеси ми се трансвери за во прв тим и неколку таленти за на клупа.
Дибала пред секој трансвер период го убедувам да остане и пред да се отвори трансвер маркетот му понудувам нов договор и автоматски нема веќе заинтересираност за играчот.Инаку Пјаца го препорачувам зема МВП на светското и ја однесе хрватска во финале.
А логоата ги има ли некаде?Дресови имаш во темата за 2018 ако сакаш а за 17та еве ти МК лига
Превземи