Фудбал - генерална дискусија

Неверојатно е што им се случува, најјака репрезентација имаат на балканов, стадион што им е прогласен за најгрд на светот, земале да прават нова верзија, пак грдосија :pos:
Никој и не сака од нивните навивачи ваков стадион. Во прашање е самоволие на неколкумина што изгледа ќе лапаат добар процент.
А некои викаат дека идејата е копирана од FIFA 98 (кој играл нека потврди)

Нашите се опседнати со атлетски стази на стадиони, хрватите со грдосии :LOL:

1000022020.jpg

Ова е кога архитекти ќе замараат со уметност, уникатност, а функционалноста е занемарена.

Подобро и конфекциски стадион, отколку некоја скулптура, која не исполнува основни услови како добра видливост, заштита од ветер, дожд и сл.

Деклан Рајс да беше паметен немаше да реши да игра за Англија и да направи трансфер у Арсенал.
А за кого можеше да игра освен Англија?
п.с Не тролам, него не сум у тек.

А за кого можеше да игра освен Англија?
п.с Не тролам, него не сум у тек.
Чисто ирско потекло има и по мајка и татко. Роден е во Лондон и тоа е единствената конекција.
Автоматски споено мислење:

За Ирска, мислам дека има и настапи.
Младинските ги има за Ирска поминато.
Затоа и дигаше раце кога лани им збрца 2 гола.

Сега гледам изборов за новиот Максимир и ме заинтересира кои други решенија биле понудени.
Не ми се верува дека се одлучиле за убедливо најлошиот. Ова мора да е некоја финансиска комбинација за тие кои одлучуваат. Едноставно нема логика ова да е изборот покрај вакви предлози:

1000041368.jpg
1000041371.jpg
1000041374.jpg
1000041377.jpg

@SK-92 од 88 проекти, стручното жири составено од 9 члена го избрало победничкиот проект едногласно.

Каква статистичка аномалија :pos:
Добро, има некоја симболика 88 проекти, Хрватска и грдо.

Добро, има некоја симболика 88 проекти, Хрватска и грдо.
Jake Gyllenhaal Reaction GIF

Back
На врв Bottom