Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.514
- Поени од реакции
- 87.652
Бог да го прости.
Играше со нас у маало на мали голчиња, на улица.
Играше со нас у маало на мали голчиња, на улица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема нешто појако. Психички ги уништија.Аууу, не знам дали некој гледа што се случува моментално на финалето од африканскиот куп на нации....
Автоматски споено мислење:
Ау ау ау, ова е нешто најјако што го имам гледано во овие 20 и кусур години откако гледам фудбал
За пенал беше пенал ама и она на Сенегал последното мислам дека не беше за фаул.Totalno africko finale, nit se znae koj jade koj pie, mek penal navodno dosuden ne gleav toa, u 97ma min na 9 produzeni, senegal povlekue ekipa, 20 min se tegavat se vrakaat, diaz sutira penal, panenka, ziva mu ja faka golmanot .... koj patem kazano izleze od gol linijata pred sutot. Ne se ni zamaraa ova da gledaat ajt naprai sudijata, uste toa mu trebase u zivotot.
Bono mu ja pomesti dovolno za da utne, iako ne morase ni da sutira tuku mozese da produzi i so topka da vleze vo gol, ama mnogu dobra intervencija i na Bono, tuka toa ne se pokazuva, mu ja pomesti dovolno za da mu go izmesti cel shut.Ако мислиш дека Серафимов имаше лош ден, види го Диаз.
From hero to zero. Титула и награда играч на турнирот прокоцка.
А и во продолжение што промаши Ндиаје за 2-0