FROM

се вртат у круг, секоја епизода некоја нова глупост... а имаше надеж и потенцијал, а сега тешко срање е.

Потполно разочараа со оваа сезона, чекаш две години да испадне и таква катастрофа, не само содржајно и глумата, а и косата на Џули т. е. периката, чудовиштата еднаш се појавија две минути во 8епизоди, и да е мост кон 5та сезона е многу малку.

Се мислев дека 3-4 епизоди се поминати само, сега кога ја догледав последнава забележав дека е деветта. А ништо не се случи цела ебана сезона!

Да ти ебам глупавата серија да ти ебам. Не знам кој ѓавол ме натера да го гледам ова срање. Цела сезона можеше во 10 минути screen time да се собере.

МОжеше да се скокне цела сезона, али памет за понатаму, дека ми е почната ќе ја завршам али 5та сезона мислам дека директно ќе скокнам на последна епизода да видам што како и толку од серијава, катастрофа сезона 1/10 оцена, мотање вртење и на крај пак ништо во ниеден правец не отиде без идеа. Кој не ја гледал ич нека не почнува.

Се местев да ја гледам сезонава, ама некако ме разубедивте.

Не ми се веруваше дека може толку директно да се уништи серија после три јаки сезони, дали на нас очекувањата ни беа пре големи дали е друго во прашање не знам, ама кога ќе размислам после сите теории, недокажаности, мистерии вакво нешто се очекуваше, па дури ни од 5 та сезона не очекувам премногу

Оној што не ја гледал четвртава сезона, како што пишаа и некои други членови погоре, слободно нека ја рипне, буквално тешко срање од 10 епизоди. Салон Хармони имаше подобро сценарио пред 30 години.

Back
На врв Bottom