Фрлена ракавица II

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Додека вие се карате тука
Савен сеа,безгрижно си спие:) :pos::pos:
и можда сања некоа Кајгана:pos:

[SIZE=+1]It appears as though you have already signed this petition. Each person may only sign a particular petition one time. Your signature number is 15. You can see your signature here.

:nesum:
[/SIZE]

Двете петиции ги потпишувам само mi40 да се врати :tv:

Ја неможам да сватам, модерно ли е лебати да бришеш јузер и да бараш потписи за да си одиш. Као демек на голема маса народ им закуцало магарето од некојси иксти анонимус, кој буквално не е никаков фактор во животот на останатите луѓе.
Синчулиња и ќеркички, ако сакате да бидете во центарот на вниманието излезете на улица голи и трчајте....поише луѓе ќе ве видат. Од бришење јузери до преко курца, а курца ми стои високо

Потпишано...

абе, кајганџииве погрешно да не го сфатиле изразот “It's cool to be uncool“ ?

Интересно беше првиот пат, и интересно беше што кога детево го виде другото дете (она првото) помисли дека ова е начин да си направиш име на форумов, па по стапките на славниот Бобан почна да го прави она детско кенкање по внимание во два-три поста...дали ќе соберам 100 потписи? Дали 100 луѓе ќе помислат на мене барем во еден момент? Ама дете е бре, зошто му го земате тоа за зло? Добро, со темава барем ќе добие мал дел од вниманието кое го бараше.

Да пакувам куферите,27 потписа?

У ствари,не си одам,џабе гласате!!само ако може едно 7000000 потписа и веднаш си одам!!!

Фантом не си одам дедека не ме научиш магионичарски трикови разбра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom