Фризури

maxresdefault.jpg

Мојт некој да ми најт трансформација до ваква фрузура? Многу ми е интересна во последно, сакам да ја пуштам, али ќе требит горе уште 2 месеци најмалце да ја растам и дотогаш незнам што фризура би носел..

aNZGm56_700b_v3.jpg

Дечки восок за коса али да немат сјај, т.е што е можно помалце сјај да му дават на косата.. Предлог некој?

Дечки восок за коса али да немат сјај, т.е што е можно помалце сјај да му дават на косата.. Предлог некој?
Пробај го од Тафт црниот, обично на сува коса се нанесува и не дава сјај, не ја мрси.

Пробај го од Тафт црниот, обично на сува коса се нанесува и не дава сјај, не ја мрси.
ток остана имаше еден жолт топ беше ама одеднаш мистериозно изчезна незнам зашто еднаш успеав само да го купам :/

Toj што е црн со сиво капаче или имат целосно црн? Ако е со сиво капаче веќе го користам него и барам ако е можно да најдам некој со помалце сјај.

Toj што е црн со сиво капаче или имат целосно црн? Ако е со сиво капаче веќе го користам него и барам ако е можно да најдам некој со помалце сјај.
Пробај со нивеа крем за коса.
3448909xun.jpg

На тој со сивото капаче мислев, пробај го и овој Нивеава, го имам користено не е лош а башка ептен убав мирис има, типичен нивеа. Мене па тој од Тафт не ми даваше којзнае каков сјај, зависи и од самата коса.
Исто има од Тафт паста за коса во сина и во жолта туба. Јас ја имам користено сината и океј се покажа, пробај и со неа :)

Дачки, ај сеа и некој лак за коса препорачајте, исто да недават сјај на косата?

Hair-cuts-male.jpg

неможам веќе да ги гледам со гејскиве фризури, шо ке беше се папагали кај и да се свртиш, како еден така сите, тешки ботој, немат свој стил на изразување, па ко ке видам некои метросексуалчиња брада пуштиле, си се чудам кој ви дозволил вас брада да пуштите, а ни м немаат од мажи

Nekoj da mi predlozi nekoj/a frizer/frizerka seedno koj/a sto dobro satira,farba za masko zborime ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom