Фризури

WotKhkH.jpg

4TY4gRY.png

Не знам каде да го поставам прашањево, префрлете ако има соодветна тема.

Има ли некој(а) користено оваков фен? Ме интересира дали им ја олеснува работата на лаиците. :)

811rvmmlZ%2BL._SL1500_.jpg

Има ли некој(а) користено оваков фен? Ме интересира дали им ја олеснува работата на лаиците. :)

Ова треба да те суши и фенира во исто време?

Испробано со слично вакво.Може полесно да функционира на кратка и тенка коса како на сликите погоре од постот на Петра П., за подолга и погуста, природно виткана коса јок. Четкичките брзо се виткаат и сплескуваат и многу ќе се кубеш.

Испробано со слично вакво.Може полесно да функционира на кратка и тенка коса како на сликите погоре од постот на Петра П., за подолга и погуста, природно виткана коса јок. Четкичките брзо се виткаат и сплескуваат и многу ќе се кубеш.

И јас мислев дека тоа ќе биде проблем, аки гледав на јутуб дека вртењето на четката го контролираш ти, со двете копчиња горе. Девојките од видеата добро се снаоѓаа, ама имаа прави коси. И јас не би ризикувала на виткана.

Ja imav kosa 80sm, do gz. Pola od teloto mi bese prekrieno so kosa, i toa jaka sjajna i mnogu gusta. I lugevo shishaj se pa shishaj , morash vrvovite ti se vakvi onakvi, a nemashe chovek star mlad da ne mi se svrte po kosata i pred nedela dena idam na frizer, demek popoznat, go biva, mi ja ishisha i glavata i novchanikot.
Abe kakva forma mu dade na toa kosishte, 4 dena plachev izbegavav ogledala ne mozev da se pomiram kolku MNOGU i kolku LOSHO me ishisha...
frizerite i mazite generalno imaat problem so santimetrite..
Da go opravam kompjuterot ke stavam slikche od pred i potoa, kako dokaz deka ni tie sho se so podobra reputacija ne se najdobri..

Vakva mi bese odprilika a sega e...:гомце::facepalm:

Attachments

• hairstyle 18.jpg
    hairstyle 18.jpg
    14,3 KB · Прегледи: 49
Ja imav kosa 80sm, do gz. Pola od teloto mi bese prekrieno so kosa, i toa jaka sjajna i mnogu gusta. I lugevo shishaj se pa shishaj , morash vrvovite ti se vakvi onakvi, a nemashe chovek star mlad da ne mi se svrte po kosata i pred nedela dena idam na frizer, demek popoznat, go biva, mi ja ishisha i glavata i novchanikot.
Abe kakva forma mu dade na toa kosishte, 4 dena plachev izbegavav ogledala ne mozev da se pomiram kolku MNOGU i kolku LOSHO me ishisha...
frizerite i mazite generalno imaat problem so santimetrite..
Da go opravam kompjuterot ke stavam slikche od pred i potoa, kako dokaz deka ni tie sho se so podobra reputacija ne se najdobri..

Vakva mi bese odprilika a sega e...:гомце::facepalm:
ЈАс се кладам дека ако ставиш слика од фризурата ќе добиеш 10 лајкови и уште 10 пп пораки каде што ти викаат дека им се допаѓаат твоите мислења и дека имаш прекрасна коса. :)
Сакам да кажам, не се секирај, сигурно е супер, само тебе ти се чини дека не е.

Можда,не знам. Формата шо ми ја даде е според вкусот,не ме шишаше првпат па да ми го згреши.
:pipi: thank you на убајте зборови, одма селфестимот ми се крена :D се наоружав со сите сра*а за побрз раст, hopefully ќе ставам слика кога ке ја оправам малце од малце,само да пркне.

Моментално имам крата коса 2/3ка од страна и горе демек имам коса. Ама се решив да ја пуштам пошто никогаш не сум имал подолга коса од ова сега стандардно кратка ми била.

Е, сега, ме интересира како ќе се одвива тој процес на пуштање подолга коса. Дали да ја оставам само да расте како гнездо некое да ми биде па после да ја оформам или да ја оформувам со текот на растењето. Не зборам за нешто многу долга коса, овака би сакал да изгледа:

buffon.jpg

Italy+Training+Session+Press+Conference+eHcQnSKZupnl.jpg

news_img1_58419_Gigi_Buffon.jpg

Моментално имам крата коса 2/3ка од страна и горе демек имам коса. Ама се решив да ја пуштам пошто никогаш не сум имал подолга коса од ова сега стандардно кратка ми била.

Е, сега, ме интересира како ќе се одвива тој процес на пуштање подолга коса. Дали да ја оставам само да расте како гнездо некое да ми биде па после да ја оформам или да ја оформувам со текот на растењето. Не зборам за нешто многу долга коса, овака би сакал да изгледа:

buffon.jpg

Italy+Training+Session+Press+Conference+eHcQnSKZupnl.jpg

news_img1_58419_Gigi_Buffon.jpg
Оформуваја додека расте....., ем уште од почеток ќе го задржиш посакуваниот облик, ем на човек ќе личиш во главата:D

maxresdefault.jpg

Мојт некој да ми најт трансформација до ваква фрузура? Многу ми е интересна во последно, сакам да ја пуштам, али ќе требит горе уште 2 месеци најмалце да ја растам и дотогаш незнам што фризура би носел..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom