Фризури

1. имав дугачка коса
  2. бев ќељав
  3. пак имав дугачка коса
  4. ја средив
  5. имав некоја недефинирана
  6. ја пуштив до рамо
  7. имав плетенки ко црнците
  8. ја пуштав
  9. ишишав све освен тоа од позади шо ми е заштитен знак
  10. бев ќељав, ама тоа од позади не го давам
  11. сеа не сум шишан, и пак ќе пуштам коса и ќе праам суканици

The`bItCh напиша:
rightpanel2.jpg
Ах колку сакам ваква косаааа. и моето влакно е такво, само што за жал ми е малку поретка косата, а и во последно време малку внимание и обрнувам на косата па така да, Спуки друже, ти имаш примерна коса у споредба со мојата.
Сепак коа ме сликаат косата ми изгледа ЛАВОВСКИ.

Трипати имав коса до рамења,3години ја имав носено косата во боцки,како мал имав шлем фризура,никогаш не сум бил ни ќељав ни лустер,еднаш имав средно кратка со долга плетенка позади(моја беше,не беше туѓа),еднаш имав со многу кратка шишка и остатокот долг(последица кога се шишаш сам или другари),неколку пати имав најненормална фризура на свет(психопатска),најчесто ми е цивилска стандард(средно пуштено,само зачешлано)сега имам средно голема(иде накај долга)ама планирам да ја шишам чим земат моите плата.
Инаку сакам да имам фризура како СонЏоку од Драгонбол.:ojea:

јас отсекоаш си имав дооолга темна онака средно густа коса...понекогаш со незауздани шишки,понекогаш претерано права ама у последно време ми е накршена и имам црвени прамени а црвено добро одговара со темна коса така да задоволна сум си од косата...:icon_mrgr

Со косата имам правено секакви експерименти,сум имала коса во сите димензии и во сите бои(многу често менувам боја на коса)Моментално сум смеѓа/шатирана а инаку користам каков стигнам шампон(го бирам по мирис-можам да си дозволам такви работи затоа што имам бааги густа и квалитетна коса)користам маска за коса или млеко за коса и обавезно силиконски капки

so kosata imam praeno se ja imam farbana od rozeva do crna bela zuta plava zelena ali uvek sum ja nosel kratko ama sea nesho neznam sho mi se desi pa si rasta afro :D

ja ic ne sakam frizuri , taka da do sega sum nemala frizura , ponekad je peglam i nishto vishe

mmmmmmm

style_18.jpg
[/quote]

definitivno edna od najdobrite frizuri za devojka:love1: :love1: :love1:

И конечно сега имам нова фризура.Вчера се шишав кај мајсторката Анче.Многу ми е цивилска фризурава,сите носат ваква.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom