Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...е ако е приказна, треба да си горда дека имаме дебата околу твојот фрижидер и реагираме да ти помогнеме, сакаше без коментар твојот искажен проблем да остане?Абе цела приказна си направивте за мојот фрижидер.
Го чистам редовно, минимум еднаш неделно. Темелно чистење, со вадење полици, еднаш на два месеци. Не сум недомаќинка.
Цената беше некаде околу 25.000 денари.
Уште нешто?

А ја па мислев у бандера се маваш...Pushti Tel. Broj
Da ja doobjasnime dijagnozava![]()

Sofisticiran priod na "Problemot"А ја па мислев у бандера се маваш...
кога ти по жици си одел![]()

Da be ronke.Војаџер со бабата на мајсторот од Горење зборел и она му рекла дека не ги бива. Народов будала највеќе ги купува.
Update: го поправија, веројатно електрониката...бидејќи имав и проблем со струјата.Абе цела приказна си направивте за мојот фрижидер.
Го чистам редовно, минимум еднаш неделно. Темелно чистење, со вадење полици, еднаш на два месеци. Не сум недомаќинка.
Цената беше некаде околу 25.000 денари.
Уште нешто?

Abe ova ti idi kako,бидејќи имав и проблем со струјата.![]()
1000 денари. Не мислев дека е до тоа искрено, дека не беше кај мене проблемот, туку кај соседите.Abe ova ti idi kako,
Doktorke abe ovde i obde i ovde i ovde me boli.
Abe tebe izgleda prstot ti e skrshen.
Mori zlatna a oti duri sega kazhuvash za strujata?
I kolku te repnaja za popravkata?
Денес нема докажан бренд, како кај пералните и телевизорите така и кај фрижидерите е веќе кинески монопол само со различни имиња.Мајсторов рече ако купувам нов, најевтин со пет години гаранција.
Јас обично кога купувам вакви работи гледам барем да биде некој докажан бренд, ама нема правила.
И кај кинезите имаш: 1. ефтино ср@ње, 2. добро и ефтино, и 3. одлично и скапо!Денес нема докажан бренд, како кај пералните и телевизорите така и кај фрижидерите е веќе кинески монопол само со различни имиња.
Јас би земал горење кое од 2018 е кинеско хисенс и го има најдоброто од кинезите.
И кај кинезите имаш: 1. ефтино ср@ње, 2. добро и ефтино, и 3. одлично и скапо!
Хајсенс на пример се тапа за клими, убедливо последни од кинезите, а фураат цени..
Така да, човек треба магионачар да буде, или од занаетот, па да знае што да одбере..
Дека е Хајсенс сакаш бадијала да е? Хајсенс све произведува сам на климите. Компресори, електроники, све што е на климата е праено од Хајсенс. Кај други брендови препаковани ствари имаш од разни брендови.
Hisense za klima uredite ne proiveduva kompresori tuku kupuva od Midea GMCC kompresori