Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе проблеми се можни зависи дали е од постарите или но фрост од поновиве. Од постарите голема шанса е да нема фреон и да треба да се наполни. Можно е и едно цефче од позади за влага што е да е затнато и треба со игла да се исчисти. Од поновите со инвертер мотор не ми се расипал до сега.Светлото на фрижидерот функционира, а фрижидерот не работи. Што може да биди проблемот? Станува збор за Беко фрижидер.
Abe ako e postar pali ferariot i direkt vo Setek & Co.Светлото на фрижидерот функционира, а фрижидерот не работи. Што може да биди проблемот? Станува збор за Беко фрижидер.
Elektricar samo ce dojdi ce go ispija kafeto (Ako go pocestis) i ce si zaminiелектричар да види тоа компресорот или моторот дали капутирал.
Па не знам дали спаѓа во постари или понови. Околу десетина години го имам.Повеќе проблеми се можни зависи дали е од постарите или но фрост од поновиве. Од постарите голема шанса е да нема фреон и да треба да се наполни. Можно е и едно цефче од позади за влага што е да е затнато и треба со игла да се исчисти. Од поновите со инвертер мотор не ми се расипал до сега.
Со фреон кога го полнеше човекот самиот ми рече не ти гарантирам колку долго ќе ти трае па испадна за 6 месеци истиот проблем и го фрлив фрижидерот.
Можеш и сама да дијагностицираш...Па не знам дали спаѓа во постари или понови. Околу десетина години го имам.