Friends

Mirni deco, da nema чврги!

Ај малце да ги видиме грешките кај Френдс. :D

Еве една што ја имав приметено, а ја немаше на видеото.
0:37 нозете и се прекрстени, 0:39 една до друга, 0:41 пак прекрстени. :D

И уште една, тука стварно не ми е јасно дали мислат дека не се примеќа оти Џои (Мет) се смее позади Рос. :D
jeoy.jpg

Добро другари, грешеле, ама и они се луѓе бе, немора одма да престанете со постовите на темава.. :D

Последно уредено:
И уште една, тука стварно не ми е јасно дали мислат дека не се примеќа оти Џои (Мет) се смее позади Рос. :D

Ако ти текнува кога Рос сакаше да им свири на свадбата на Моника и Чендлер, со гајдата :pos: Рејчел се пукна од смеење цела сцена, овие другите глумат лудило само за да не се смеат :pos:

Го натерав еден другар да ги гледа Friends. И после 10тата сезона пошо омилен лик му е Џои реши да го симне Џои. Двете сезони.
Кога рече не се разочарува, му верував. Ама кога рече дека е подобро од Friends ми идеше со стол да го мавам.

Го натерав еден другар да ги гледа Friends. И после 10тата сезона пошо омилен лик му е Џои реши да го симне Џои. Двете сезони.
Кога рече не се разочарува, му верував. Ама кога рече дека е подобро од Friends ми идеше со стол да го мавам.
Јас веќе 3-4 пат како си ја репризирам френдс, ама никогаш ја немам изгледано до крај. Последните 5-6 епизоди ги немам изгледано, така неможам и Џои да ја гледам. :place: Френдс ворлд проблемс.

Таман се оправи преводот (Драган мислам се викаше преведувачот) сега во последниве 3-4 епизоди повторно се враќа Паце и нејзиниот мртов превод.

Рејчел: this gonna be end of an era. тука и е добар и следи Моника i know и превод `остави`
Чешито, покроце, што те парка веќе и се редовни, и не ми се смешни форите коа ќе го прочитам мртвиот превод доле како ми глуми лудило мртвата, мисли дека е кујзне колку интересна!

ПАЦЕ НЕ ЗАМАРАЈ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom