@Io Sono Interista и останати почитувачи на неговиот лик и дело (мои колеги), шо ако ви кажам дека ова го има отпеано Maggie Wheeler или попозната на широките народни маси ко Џенис од Пријатели. Дали и вашата реакција ќе биде како и мојата? Oh...My...God!
FRIENDS нешто што со години ме забавуваше, и често уште ме забавува Danke @Forrest Gump[DOUBLEPOST=1397940434][/DOUBLEPOST]FRIENDS нешто што со години ме забавуваше, и често уште ме забавува Danke @Forrest Gump
via Twitter Friends from the future:
S11E01 - Rachel and Ross tell Emma the "We were on a break" story. Emma can't decide who's right, gets bribed by both parents with gifts.
S11E02 - Joey starts watching Breaking Bad, gets hooked. Asks Chandler to borrow money to take a chemistry class.
S11E03 - While at the Central Perk, Gunther makes Emma cry by telling her that he loved her mom and could have been her daddy.
S11E04 - Monica and Chandler bring the twins to their first day of school. They walk in and hear "OH-MY-GOD"... their teacher is Janice.
Иначе има разлики изглеа помеѓу тоа што се прикажува на тв и серијата од двд-то... на тв кратат.
На крај на сценава од двд верзијата вика "come on, whip it out"
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.