Friends

Дали може некој да ја најде сцената кога се во болница(некој се порага) и Рос на заебанција седнувам на тој столот и ги шири нозете као трудница и влегува друг пар и кога ги виде го фати срам и ке се потепаше, одвај се симна од столот :pos::pos::pos:

Дали може некој да ја најде сцената кога се во болница(некој се порага) и Рос на заебанција седнувам на тој столот и ги шири нозете као трудница и влегува друг пар и кога ги виде го фати срам и ке се потепаше, одвај се симна од столот :pos::pos::pos:

Ова е кога Рејчел се пораѓа, последна епизода од 8ма сезона.

1016994_10201797139758570_1610871613_n.jpg

Честито 100 страни дечки!

KRQ9j1j.png

Аnd on a serious note, може некој да ми ја најде сцената или слика би прифатил, кога сите се соберени и буљаат над Бен (самошто се беше родил).
Позадината бела, а овие му праат фаци, му гукаат, се заебаваат. Омилена ми е, некаде од првата или втората сезона. Не ми е при рака лаптопов, таму ми се архивирани.

Стострани, а на пола од нив Пхоебе е спомната. Џабе.

Malcolme X van der sar Сабаховиќ, прости em, незнаат што праваth.

Инаку прав си, Фиби е најнапорна. Вештачка глума. Joey whilst smelling the fart е bеtтер (а, а, а?).

Честито 100 страни дечки!

Аnd on a serious note, може некој да ми ја најде сцената или слика би прифатил, кога сите се соберени и буљаат над Бен (самошто се беше родил).
Позадината бела, а овие му праат фаци, му гукаат, се заебаваат. Омилена ми е, некаде од првата или втората сезона. Не ми е при рака лаптопов, таму ми се архивирани.

hqdefault.jpg

Јебига квалитетот сеа...

wot
Абе ич не ме интересират. Дали глумата и е веshтаchка или генетски модифицираna, не е битно. Битното е што е ПХОЕБЕ и се си мислам дека ке ја гледав серијава да не беше ПХОЕБЕ

Е на сега!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Помешани вредности, пхоебе им е смешна, навиваат за inthere i ne veruvaat во севишниот и сенижниот бог.
Мајка ми овие ги вика секташи! Не за qabe mi e isperen mozokot - brainwashed. Ja ставам серијава сеуште пред sunny in пхиладелпхиа.
Ај ќе збorheme koga ke se izramnat so sezoni.

Dotogas, ill be there for you.. taaaanaaaan naaa naaaa na tana nana na

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom