Friends

Еве неколку цитатчиња од Пријатели ... ќе најдам пократки и најсмешни, за да ви се интересни за читање :pos:

Кога го претставуваше Рос мајмунчето ...

Chandler: Hey, that monkey's got a Ross on its ass! :poos:
---------------------------------------------------------------------------------

Кога тој старецот од комшија им се буни за галама ...

Monica: Hi, Mr. Heckles.
MR. Heckles: You're doing it again.
Monica: We're not doing anything. We're just sitting around talking, quietly.
MR. Heckles: I can hear you through the ceiling. My cats can't sleep.
Rachel: You don't even have cats.
MR. Heckles: I could have cats. :poos: :poos: :aplauz:
---------------------------------------------------------------------------------

Кога се појавува мажот на Фиби ...

Joey: This is unbelievable Phoebs, how can you be married?
Phoebe: Well, I mean, I'm not married married, ya know, he's just a friend and he's gay and he's just from Canada and he just needed a green card.
Monica: I can't believe you married Duncan. I mean how could you not tell me? We lived together, we told each other everything.
Phoebe: I'm sorry Monica but I knew if I told you, you'd get really, like, judgemental and you would not approve.
Monica: Of course I wouldn't approve, I mean, you were totally in love with this guy who, hello, was gay. I mean, what the hell were you thinking?
Ross: You see, and you thought she'd be judgemental. :poos: :poos: :poos:

.......

Лелееееееееееееееееееееееее :!: :!: :!: Дужно и сосема оправдано поштовање спрема оној/онаа што ја почна темава!!! У срце ме маваш :D

Мислам дека не треба да кажувам кој лик ми е најомилен (види аватар). Чендлер е најзакон од сите, смешен, забавен, сладок (ова СЛАДОК морав пошто и јас сум сладок :pos: :pos: ) и да ви кажам право мислам дека ептен сме слични со него.
Иначе FRIENDS почнав да ги гледам прва година факс у Бугарија у едно интернет кафе ги имаше сите сезони + крајната ја добивав секој Четврток по една епизода ( на NBC идеа секој Вторниик ) така се додека не завршија на 6ти Мај 2004...
Серијата е супер, невероватно смешна, онака лесна за следење. Не е ни чудо што е најуспешна на сите времиња. 10 години да опстоиш на канал како што е NBC и про тоа воопшто да не ти падне рејтингот туку цело време по нагорна линија да ти оди, ТОА е успех :D

Видов неколку епизоди од "spin-off"от на Џои... не е тоа тоа. Јас имав идеја кога завршија ПРИЈАТЕЛИ да се направи друг spin off за семејниот живот на Чендлер и Моника со близнаците... Тоа ќе беше хит.

За некои што не ја гледале последната 10та сезона и ако ги интересира што се случуваше со крајот, слободно нека праша.

QUOTE: - Chandler, is your seat uncomfortable?
- No, I am...

QUOTE: - (ova mi e edno od najomilenite) All right, look if you absolutely have to tell her the truth, at least wait until the timing's right. And that's what deathbeds are for. :D :D :D :D

Следниов цитат ме насмеа до солзи. Муабетот е Чендлер се клади со Рос на 50 долара дека Чендлер може да издржи да не зеза некој од друштвото во текот на една недела. Нормално, Чендлер не издржува, влегува во кафиќот, му дава 50 долара на Рос и ...

QUOTE: I can't take it any more! So you win, okay? Pheebs? Flying a jet? Better make it a spaceship so that you can get back to your home planet! And Ross, phone call for you today - Tom Jones, he wants his pants back! And Hornswoggle? What? Are you dating a character from "Fraggle Rock"? Ahh.

не сум знаел дека Чендлер и Моника имале близнаци на крајот :shock:

Chandler напиша:
QUOTE: I can't take it any more! So you win, okay? Pheebs? Flying a jet? Better make it a spaceship so that you can get back to your home planet! And Ross, phone call for you today - Tom Jones, he wants his pants back! And Hornswoggle? What? Are you dating a character from "Fraggle Rock"? Ahh.

го знам ова :pos: :pos: :pos:

Гижо, не беше тоа фаца туку кога Рос го имаше мајмунот Марсел. Мајмунчето му седеше на глава и затоа Чендлер го кажа тоа :D :D

Chandler напиша:
Следниов цитат ме насмеа до солзи. Муабетот е Чендлер се клади со Рос на 50 долара дека Чендлер може да издржи да не зеза некој од друштвото во текот на една недела. Нормално, Чендлер не издржува, влегува во кафиќот, му дава 50 долара на Рос и ...

:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Леле се одземав ... ми текнува на делот ... цел возбуден како им се тура на сите ... :poos: :poos: :poos:

Многу ми беше интересно кога му го открија средното име на Чендлер....

Chandler Muriel Bing :pos:

Chandler напиша:
Гижо, не беше тоа фаца туку кога Рос го имаше мајмунот Марсел. Мајмунчето му седеше на глава и затоа Чендлер го кажа тоа :D :D

па да де, ја знам сцената, знам Рос каква фаца направил по тој коментар :pos: ферштен

Месаја , браос за средното име, сега ми текна причата :D :D :D
Гижо, у реду, мисандерстендинг беше :D

Ја сум се скинал од смеење кога Џои ќе го учи Рос како да зборува "dirty" и кога Чендлер ќе им улета нечујно у дневната а Рос си збори: "I wanna feel your hot soft skin on my lips.....I wanna take my toungue with...", у овој момент Чендлер им дава до знаење дека е у собата, двајцава се вртат, го гледаат а Чендлер со озбилна заинтересирана фаца му вика на Рос: "....wiiiiiith??????" :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Гижо напиша:
не сум знаел дека Чендлер и Моника имале близнаци на крајот :shock:

Ни они самите не знаеја дека ќе имат. На пораѓањето гинекологот вика да се спремаат за уште едно а Чендлер му вика , "Ok, but this is the last one, we dont want more" (или нешто така)

Инаку ги имам сите 10 сезони на 10 ДВДа и ми се најдобар лек за разбивање депресија.

Новата серија Џои ми е исто закон, поготово последните епизоди кога ликовите веќе се подобро развиени

Mesaja напиша:
Многу ми беше интересно кога му го открија средното име на Чендлер....

Chandler Muriel Bing :pos:

Баш вчера ја гледав таа епизода ... до тука сум со гледање, дека и јас си ги имам сите ... ама веќе кажав тоа да? :poos:

А колку се смеев кога излегуваат на состанок Рејчел и Џои ... цело сабајле за стомак се држев :poos: :poos: :poos:
После ќе пишам некој цитат :osmeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom