Friends

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мх, мх, мх ... Пријателите ќе снимале уште 4 серии по 1 час оваа година, па ако биле успешни како претходните десет сезони, најверојатно ќе продолжеле со снимање ... се прерадував, закон!:) :) :)

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Хехе, моментално сум зависен од Пријатели. Гледам по 2, 3 епизоди дневно. Сега сум до 9 тата сезона. Ги изгледав сите у рок од 2 месеца.
Интернетот и емуле се чудо :)
Ако има уште, кул! Ама како ма па ќе снимаат, Joey им иде добро(не сум гледал уште)...
Можда шпекулација... А можда ќе има само спешлс. Ко енглезите шо праат.
Ај идам да гледам уше една епизода... 9x18 The one with the Lottery.

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
divine напиша:
Мх, мх, мх ... Пријателите ќе снимале уште 4 серии по 1 час оваа година, па ако биле успешни како претходните десет сезони, најверојатно ќе продолжеле со снимање ... се прерадував, закон!:) :) :)
Ако ти мина радоста еве ја лошата вест. Студиото кое ги снимаше Пријатели одма после ова ја демантираше веста. Истото го сторија и за наводните најави дека ке се снима серија и само со машкиот дел од Пријатели.
Жалам... :(

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
Абе закон се .. ке видите дека ке се снима ... ко бајаги они нејкат а? море како сакаат особено кога ке лапнат по некое милионче!!!

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Им пројде време на Пријателите, пријателе :)
И 10 сезони се доста, не се Беверли Хилс, да му ебам...
Сеа други ситкоми има. My name is Earl e кул. Обечавајучи, што би рекле скопјани.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Konstantin напиша:
Ако ти мина радоста еве ја лошата вест. Студиото кое ги снимаше Пријатели одма после ова ја демантираше веста. Истото го сторија и за наводните најави дека ке се снима серија и само со машкиот дел од Пријатели.
Жалам... :(
Да, да као и машки дел ќе снимале ... абе како така???:icon_mad:

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
mnogu zakon se gi gledam ot koga pocnaaa na A1 da gi davaaat i mnogu mi se sFiga TAa seria

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Најдобри се сите се добри само мислам малце Рејчел забучшва ама ок е серијата бас ке биде добро ако снимат усе сезони :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Закон, ептен се луди како компанија, го гледав Џои сериалот смешен е ама Френдс се закон

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Дабе, прочитав и ја негде дека па ќе снимаат.
Абе ја ги гледав у време на два три месеца, сите 10 сезони.
Одлични ми се, ама не се врзав толку, како луѓе што цело време гледале.
Нејсе, ме радува што уште ќе има.

Kajgana Shop

На врв Bottom