Friends

947330_520416124684164_167626206_n.jpg

Видете ја Емили, британката со која Рос требаше да се мажи. се заебавм, не е она, али I almost got ya!:D

Attachments

• muskozensko1blrkuha6id.jpg
    muskozensko1blrkuha6id.jpg
    61,7 KB · Прегледи: 37
Сеа ја глеав
Kori: I can’t believe that Ross is gone. It is just so sad.
Chandler: I didn’t know Ross and you were so close.
Kori: We weren’t but we had one class together. He was such a great guy and he talked so passionately about science. I always remembered him.
Chandler: I’m sure that would mean a lot to him. And if heaven has a door, I’m sure he’s pressing his ear up against it and listening intently. :icon_lol:

В сабота ќе треба јас сите да почнам да ги гледам, и тоа по трипати од епизода. :D

Кој че ми ја најди сценава (не е баш сцена, не знам дали ќе се сеќавате) го/ja честам што сака:

Мислам дека беше една од оние епизоди кај што се картаат пријателите, и имаше еден момент на Фиби со fake шпил карти, залепени една врз друга, и имаше момент коче сакаше да избегни одговор ми се чини, и ги зеде картите, го напрај тој трикот, и рече Look, look... Aaaaa? :pos: Не знам како поинаку да ви објаснам, се убив од барање низ епизодиве, никако да ја најдам „сценава“.

Кој че ми ја најди сценава (не е баш сцена, не знам дали ќе се сеќавате) го/ja честам што сака:

Мислам дека беше една од оние епизоди кај што се картаат пријателите, и имаше еден момент на Фиби со fake шпил карти, залепени една врз друга, и имаше момент коче сакаше да избегни одговор ми се чини, и ги зеде картите, го напрај тој трикот, и рече Look, look... Aaaaa? :pos: Не знам како поинаку да ви објаснам, се убив од барање низ епизодиве, никако да ја најдам „сценава“.
ај види оваа да не е

The One With All The Haste (419)

од гуглање..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom