Friends

Незаменливи се дефинитивно! Прв пат ги гледав на Телма, ете од никогаш не сум била љубител на ситкомс ама со френдс го сменив мислењето дефинитивно. И намерно не ги симнав за да не ги изгледам наеднаш:P Тие две епизоди дневно ми беа како дневна доза смеење :LOL: И секако дека ке ги симнам за да ги гледам пак, и пак, и пак... Омилен лик ми е Рос, таа негова спонтана глупавост до солзи ме смее:X3:

Пре би рекол дека Џои е спонтано глупав :D

Сите се спонтано глупи на некој начин, ако гледаме така. :D

Рос е изгубен човек и прејако ги глуми тие ситуации, мене ми е омилен кога ја укочува тоа фацата коа ќе се зачуди или коа ќе крева паника. И кога се прај фраер. :pos::pos::pos:

Чендлер и неговиот сарказам....:love:мојот омилен лик, а уште и Џенис ко ќе му се појави од нигде никаде со нејзиното О мај гад смеење, гревче е тогаш....
Една од поомилените сцени кога се собрани сите и ја гледаат матурската на Моника и Рејчел, Рос со тоа брковите....ааа увек се смеам на тоа, а Џои вика:
Some girl ate Monica!:ROFLMAO: па после следи она камерата додава килограми. Колку камери тогаш тебе те снимаа? :tvg:
Ќе ги гледам сега секогаш и во вечни векови....:popce:

Џои е шармантно-глупав, да се разбереме :giggle: Како и да е, сите се интересни и смешни на свој начин, се надополнуваат еден со друг:) Една од најсмешните сцени ми е Рос кога беше на полу-успешниот третман за потемнување:ROFLMAO: Тоа е таа фаца :LOL:Ross-Geller-TOW-Ross-Tan-10-03-ross-geller-9744022-720-480.jpg

И со забите не беше подобар :D
98ebd8037fb436c49c203bb10a1d644e.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom