Friends

10701947_810114012384687_3822160074328858945_n.jpg

Ја привршувам 4 сезона, и дефинитивно е една од најјаките три (се разбираме дека нема слаба сезона нели, него една од најјаките меѓу јаките). Единствена негативност у сезоната е одвратната и антипатична, најиритантниот лик во серијата - Емили, from London. Guuuahhh. :вонзем:

Ја привршувам 4 сезона, и дефинитивно е една од најјаките три (се разбираме дека нема слаба сезона нели, него една од најјаките меѓу јаките). Единствена негативност у сезоната е одвратната и антипатична, најиритантниот лик во серијата - Емили, from London. Guuuahhh. :вонзем:
ама татко и надокнадува за се :pos:

Мртов ладен... You spend half your life in the bathroom, why do you never go out the bloody window?:pos:
сакаше мајка му и татко му на Рос да му ги платат мајсторите дома :pos: мене па омилен дел со него ми е Чендлер и Моника кога сакаа да се најдат во подрумот и овој од нигде дамла пијан : "The tour to the basement will commence in 5 minutes..." :pos: :pos:

Во финалето се десија два многу значајни моменти. Прво, спанџувањето на Моника и Чендлер и второ, заклучокот на никој друг туку лично Хаус:

Capture.PNG

!!!!!

Плус, бонус од сезоната, која како што веќе реков има многу од најјаките сцени:

You tell him that I was looking for a "fling"? :pos:

И секако Јемен!

My Bing-aling! :pos:

плејлиста со 50 сцени од сезоната:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL31407B8A815159D0

We are going on a break, and then season 5. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom