Freeroll's Sponsored by EuroStarPoker

• Креатор на темата Креатор на темата sickjoce
  • Време на започнување Време на започнување
Јебига видов дека со амкедонци нема и го дадов и на другите форуми следниот ке е само за кајгана па ке видиме колку ќе сме само од овде бива?
Иначе сега е пауза бев ранк 5ти пред некоја минута но се случи неверојатно нешто..
Изгубив 2 раце по ред СО КК и АА ..немам коментар за тоа имам уште 700 чипови така да ке испаднам некаде 20 и некој..
едит 27 место..едноставно немав среќа

И ако може редослед, кој зимат од 1-18 место.
Имаше едвај 10 македонци, повеќето Руси, пички едни засмрдени и тоа. Ќе ги молам да стават, ми прекурчи All in, и ај во аут. Сик ако може дај да видиме, кој од каде и колку зема од наградниот фонт, за жал премал денеска. :)

значи како се изнервирав денес од тие русите:nerv:
на секој круг одат all in, што карти ќе имаа упм.
што е најтрагично со Ј5 ме тепа а јас all in со АQ.
тастатурава си знае како прошла. :)
иначе кога може да се очекува нареден турнир и аман не им давај pass на тие русите очигледно е дека ги сере картата.

За All-in нема тука што да се лутите тоа е начин на игра и секој игра како што сака и одговара а дали тоа е блеф или не тоа зависи од играчот. Следниот турнир ке биде само за Кајганаџии па ке видиме колку луге ќе имаме.

По арно е само за членови од форумот и секој да го добива пасвордот на ПП . Јас не можев да стигнам да играм ( требаше домашно да пишам во кладилницата ):jaj::jaj:

59771916.png

Кое место беше бе братче ?

Уште игра..6 мore to go :D
Edit Заврши 5ти и доби 3euros

Омг , ајде братче изаки ги на тие Русите

Петто место на крај, морам да кажам дека добро играат русите, на крај ме заредија лоши карти и морав да се ослонам на среќата која очигледно не ме пратеше. Сепак си добив три евра :ojea: :pos:

Турнирот заврши победник е PINKOSA15 од бугарија со неверојатна последна рака а еве ја листата на добитници..
capture4.jpg

Благодарност до сите учесници
За следниот турнир ке ве известам најкасно до утре

Чекаме до утре, белким ќе има нов турнир со повеќе пари :)

UPM

Me iznerviraa ova rusite denska, znaev deka taka ke bide uste koga gi vidov deka aktivno vleguvaat vo turnirot. Mnogu rizicno igraat, samo all in vleguvaat so nikakvi karti (dva i tri primer). Na kraj me eliminira eden, jas so strejt, on so flush. Ako pravite drug turnir ve molam bez tie shibani rusi

АЈ ако може да кажете кога ке има следен турнир, и обавезно да пишете на пп

Shifra

Ako sakate password za CCCP freeroll turnirot na eurostars pisete mi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom