Freeroll's Sponsored by EuroStarPoker

• Креатор на темата Креатор на темата sickjoce
  • Време на започнување Време на започнување
јас неможех преѓи да се снајдам, јоце после на мсн шарни ми да ми видам как шо.

Моментално има 25 учесници пријавено што е сосема доволно за еден солиден турнир. Нормално повеќе учесници нема да биде лошо бидејки тоа ни дава шанса за зголемување на фондот на награди.

Се пријавив и јас инаку од форумов се сите членови оти глеам има многу што се регистрирани како Бугарија знам за FLiX ама и еден има Русија.

Овој freeroll е организиран од мене така да ја дадов лозинка на уште еден форум на кој сум редовен член.

При регистрација Македонија се наога под името Republic of Macedonia

Моментално има пријавено над 50 учесници на овој турнир. Сакам да кажам дека заинтересираноста за пари (на лесен начин) на членовите на толку голем форум како што е Кајгана е минимална ( да не кажам дека и воопшто не постои) навистина жално.

друже како поупатен ај кажи како се добиваат ВИП поени и ако се заработи нешто дали ти се префрлаат на сметка тие пари?
поздрав

При регистрација Македонија се наога под името Republic of Macedonia

Моментално има пријавено над 50 учесници на овој турнир. Сакам да кажам дека заинтересираноста за пари (на лесен начин) на членовите на толку голем форум како што е Кајгана е минимална ( да не кажам дека и воопшто не постои) навистина жално.

Не е тоа нема многу пкер играчи тоа е проблемот и поголемиот дел се малолетни :) јас не ни оечкувам пример да има повеќе од 50 пријавени на турнирот.
Од кој сигурно ќе играме околу 30 само другите ќе заборават :)

друже како поупатен ај кажи како се добиваат ВИП поени и ако се заработи нешто дали ти се префрлаат на сметка тие пари?
поздрав

Vip поените се добиваат со играње на cash tables (играње на маса со вистински пари) т.е колку повеќе играш и колку поголеми влогови ставаш толку повеќе Vip поени ќе добиваш. Префрлувањето на пари може да биде на банковска сметка или на било кој e-wallet што го подржува покерот.

Не е тоа нема многу пкер играчи тоа е проблемот и поголемиот дел се малолетни :) јас не ни оечкувам пример да има повеќе од 50 пријавени на турнирот.
Од кој сигурно ќе играме околу 30 само другите ќе заборават :)

Нема врска што се малолетни.
И јас сум па киснам на фејсбук сите чипови ги изгубив таму :)

Нема врска што се малолетни.
И јас сум па киснам на фејсбук сите чипови ги изгубив таму :)

Фејсбук ти е со чипови нема врска со реални пари, прво како малолетен неможиш да се регистрираш на твое име друго треба сметка од мајкати таткоти и што ќе им речиш добив пари се коцкам на интернет :) не е то туку така

Фејсбук ти е со чипови нема врска со реални пари, прво како малолетен неможиш да се регистрираш на твое име друго треба сметка од мајкати таткоти и што ќе им речиш добив пари се коцкам на интернет :) не е то туку така

Ја пишав податоци на дада :pos:
Кој би бил против да му стасаат пари :)

Ајде добра игра ви посакувам на сите играчи . Се надевам дека до седум часот ќе има до 150 приавени играчи . ( viktorino )

Првиот турнир ке почне за околу 20 минути, имаме пријавено над 160 учесници и се надеваме се ќе помине во најдобар ред.
Ви посакувам среќа на сите.
GL & HF

Добитниците ке бидат објавени по завршувањето на турнирот.

Ете јас сега дури се уклучив како оди да не испадна веќе некој :)

Турниро глупости ниту еден македонец не остана врска нема со кајгана :) така да ништо јас негде 25 ти испаднав :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom