FPL Draft 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Извинење од мене, ми излезе работа во последен момент, еве дури сеа се враќам дома. :) Сеа ќе видам што тим направил компјутерот.

У мојата лига ќе газам, подобар тим не можев да имам, у другата лига од 15 души 5 ми се повредени и најмалце 3ца не се стандардни првотимци, смешки :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Таман дознав за новава работа годинава, драфтот, гледам "League closed to new entries"..

Таман дознав за новава работа годинава, драфтот, гледам "League closed to new entries"..

Ќе си отворите нова лига со другите играчи што доцна дознале за драфтов :D[DOUBLEPOST=1502464413][/DOUBLEPOST]@red.devil

Последно уредено:
Оди види во таа на Иван кој е прв. :cool:

Иначе @Me2 @red.devil јас сум за да отвориме една по крајот на траснфер рокот некаде. Еве ако сака уште некој нека се пријави, јас секако и во оваа што играм не стигнав за драфтот и рандом ми е тимот. Не дека е лош, ама сакам драфт да правам :D

Иначе @Me2 @red.devil јас сум за да отвориме една по крајот на траснфер рокот некаде. Еве ако сака уште некој нека се пријави, јас секако и во оваа што играм не стигнав за драфтот и рандом ми е тимот. Не дека е лош, ама сакам драфт да правам :D
Може.

Јас сум против пошто тука ќе ми одиш офтопик со твоите нелигитимни лиги :kuracc:

Легитимна Кајгана пост-траснфер период лига ќе биде :cool::cool:

Да бе... ќе направиш пак глуп тим таму ко што не разбираш, па после зимски трансфер период ќе бараш нова Kajgana spring edition league

Не знам како се игра до драфтов али и ја сум за.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom