FPL Draft 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А бот ми ја бираше екипата. Добро е, добро е, да се избегнат последните 3 позиции е целта :D[DOUBLEPOST=1502917863][/DOUBLEPOST]
Легитимна Кајгана пост-траснфер период лига ќе биде :cool::cool:
Мхм, секако.
Таа лига после трансфер периодот ЕПТЕН ќе смени. Ама ептен.

Јунајтед никој нема да купи. Сити нема никој да купи. Ливерпул нема никој да купи. Арсенал нема никој да купи. Најверојатно нема ни Тотенхем.
Единствена разлика е дали Дринквотер/Окс ќе ги земеш како играчи на Челзи или не, и дали Кутињо и Санчез ќе бидат достапни за бирање или не.

Другото е буквално исто.

Aли да, пошто бот ми ја бираше горнана екипа, и јас сум за :D

Изминатите две кола те немаше табела да постираш :icon_lol:

Изминатите две кола те немаше табела да постираш :icon_lol:
Којзнае од кога немав отворено драфт. Денес со драгонски гледавме фудбал, па него му текна да провериме :D

Којзнае од кога немав отворено драфт. Денес со драгонски гледавме фудбал, па него му текна да провериме :D
Ќе правиме ли уште еден драфт брееееееееееее?

Ќе правиме ли уште еден драфт брееееееееееее?
Па гледаш дека никој не пишува. Ајде да направиме, ама ко што гледам на повеќето не им е интересно да отвараат секоја недела. Интересно е само драфтот да го направиш :D

Па гледаш дека никој не пишува. Ајде да направиме, ама ко што гледам на повеќето не им е интересно да отвараат секоја недела. Интересно е само драфтот да го направиш :D
Па заради драфотот де.. :D

Сега приметив дека уствари во сите лиги што ги имам сум прв :cool:

Предложи време и ќе се пријават луѓе, вака ништо не правиш.
Ќе пишам и ќе ве цитирам во недела ајде. :p

Кој е среќникот што го добил Обамејанг? :D
Дани го добил Лапорт, а јас Лукас Мура само, :unsure:

@Факе после 100 години се вклучи на играва и ми го зема Обамејанг.

Ni go zede Auba be bas Fake fan na Arsenal haha. Jas bitno najmaler ispadnav. Site trojca imavme podneseno za Auba i Laporte, no vie si gi dobivte, a samo jas za Loucas Moura imav podneseno i nego sum go dobil. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom