FPL Draft 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пу бре,требаше и Лапорте да ми дојде. :D

draft.jpg

80 поени колово. Не би требало да има изненадување до крајот на сезоната :D

Стигнав и до 100ка разлика од вториот :cool:

draft pl.jpg

Да си честитам самиот кога нема кој друг да ми честита победа :unsure::D
Победа од над 100 поени од вториот :cool:

А вториот не се појави на драфтот, автоматски избран му е тимот :pos:

Добро, јасно беше кои се топ3 фаци тука у фантазиво.

Јас, Дани и Ули.

Изненадување е Донев пред Дани, али верувам следна сезона ќе се сменат ситуациите :D

Почнете да се договарате за драфт кои сакате да играте. Недела дена до почеток на ПЛ па најдобро ви е да си креирате термин на 09.08, четврток вечер пример на ден пред првиот натпревар.

Ете јас ќе почнам со оние кои бев минатата сезона во драфт лигата па кој игра сериозно и активно се замара еднаш неделно да си чачка со тимот може да се приклучи со нас во лига зашто сакам јака конкуренција :D

1. Јас
2. @Dani
3. @dragonsky
4. @ManUtdChampions
5. @Донев
6. @ob1
7. @Хефест

Нека го цитира постот со тагираните членови кој сака во нашава лига

Термин со време да договориме само.. Петок околу 12 (или после 17:00 ако сте на раб) најдобро јас мислам, таман трансферите да се готови.

Термин со време да договориме само.. Петок околу 12 (или после 17:00 ако сте на раб) најдобро јас мислам, таман трансферите да се готови.

Четврток вечер е најдобро зашто во петок тие трансфери што ќе се случат во последните саати секако одма нема да бидат додадени тие играчи во фантази играта. Ти отпосле ќе може да аплицираш за тие нови играчи доколку се купени надвор од ПЛ со замена за твој веќе избран играч.

Кој петок бе. Во петок почнува ПЛ.

Јас би среда околу 21-22ч

И јас сум за.

Планираш ли да играш активно. Не дека треба кој знае каква активност во драфт фантази, но пример се случи некој играч како да речеме Заха од Кристал Палас да се повреди на 2 месеца и сепак треба да го замениш со некој играч кој не е избран од нас останатите менаџери. Затоа велам дека сакам активни менаџери во нашата лига. :D за да биде поинтересно. Доколку има поголема заинтересираност може да се поделите со две лиги по 12 менаџери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom