Fox Movies влезе во Македонија

Кои кабловски оператори ќе го вклучат каналот во нивната понуда? вашето мислење

• Blizoo

Гласови: 7 19,4%
  • Maxtv

Гласови: 24 66,7%
  • Telekabel

Гласови: 5 13,9%

• Вкупно гласачи
    36
Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Како што гледаме филмскиот канал на FOX, "FOX MOVIES" влезе во Македонија преку Total tv. Да видиме сега кои кабловски оператори ќе го вклучат во нивната понуда. Кое е вашето мислење за каналот?:) Се извинувам во анкетата заборавив да го ставам Boom tv!

S

Sheldon Cooper

Гостин
како тоа влегол во Македонија, има македонски титл, македонска синхронизација и македонски вебсајт или само се реемитува со српски превод?

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
како тоа влегол во Македонија, има македонски титл, македонска синхронизација и македонски вебсајт или само се реемитува со српски превод?
Тоа не знам дали има македонски титл, ама и да нема во моментот ќе има за брзо време, како што имаат и fox life i fox crime

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Како што гледаме филмскиот канал на FOX, "FOX MOVIES" влезе во Македонија преку Total tv. Да видиме сега кои кабловски оператори ќе го вклучат во нивната понуда. Кое е вашето мислење за каналот?:) Се извинувам во анкетата заборавив да го ставам Boom tv!
Кај пишува дека влегол во Македонија?Отварам на ТоталТВ страната нема ништо

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас имам кабловска на Близу и баш пред некој ден забележав дека на Fox Life и Crime се дава реклама за овој канал. Е сега не знам дали тоа значи дека наскоро ќе го вклучат во пакетот.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Влези во листата на канали, иначе на тотал тв е на број 29
Јас имам кабловска на Близу и баш пред некој ден забележав дека на Fox Life и Crime се дава реклама за овој канал. Е сега не знам дали тоа значи дека наскоро ќе го вклучат во пакетот.
Аха да видов сега.

Ако е нов каналов и ако го рекламирале на Fox Crime,Life тогаш постои шанса каналот да е како вклучен со останатите други 2 Фокс канали.Е сега прашање е дали нашиве оператори ќе бидат транспарентни и ќе го пуштат каналов или не.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Fox Life и Fox Crime моментално се најзакон ТВ канали што се нудат во Македонија, заедно со National Geographic, Discovery и History Channel. Само ме нервира што на Fox Life не ги даваат сите серии кои јас ги гледам, другото е се одлично. Да не се овие канали не би ни имал телевизор дома.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.125
а каналот е со филмови слични како на HBO или како на ТV 100 т.е дали даваат постари филмови или понови?

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
дали на сите на тотал тв ви го покажува како зумиран некако каналов. Се осеќа дека е зумирано пошто од fox movies логото само дел се гледа...

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
дали на сите на тотал тв ви го покажува како зумиран некако каналов. Се осеќа дека е зумирано пошто од fox movies логото само дел се гледа...
Во подесувањата на ресиверот би требало да имаш за да ја наместиш сликата.
Не сум корисник на тотал, и неможам да ти кажам чекор по чекор инструкции но прилично сум сигурен дека може да се поправи преку подесувањата во менито.
Сум имал ваков проблем порано, и на овој начин сум го средил :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.957
Ај МаксТВ, Близу, Телекабел, Бум и Тотал...а ние шо сме на другиве малоградски оператори?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај МаксТВ, Близу, Телекабел, Бум и Тотал...а ние шо сме на другиве малоградски оператори?
Па вие имате повеќе шанси.....ќе го пуштат на црно некако, никој нема да се замара. А воеи сите си работат по правилата.
Затоа некаде уште се емитува ХРТ 2 и Нова, а на другиве ни ХРТ 1 ја нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom