Fox Movies влезе во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Кои кабловски оператори ќе го вклучат каналот во нивната понуда? вашето мислење

• Blizoo

Гласови: 7 19,4%
  • Maxtv

Гласови: 24 66,7%
  • Telekabel

Гласови: 5 13,9%

• Вкупно гласачи
    36
Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Како што гледаме филмскиот канал на FOX, "FOX MOVIES" влезе во Македонија преку Total tv. Да видиме сега кои кабловски оператори ќе го вклучат во нивната понуда. Кое е вашето мислење за каналот?:) Се извинувам во анкетата заборавив да го ставам Boom tv!

како тоа влегол во Македонија, има македонски титл, македонска синхронизација и македонски вебсајт или само се реемитува со српски превод?

како тоа влегол во Македонија, има македонски титл, македонска синхронизација и македонски вебсајт или само се реемитува со српски превод?
Тоа не знам дали има македонски титл, ама и да нема во моментот ќе има за брзо време, како што имаат и fox life i fox crime

Како што гледаме филмскиот канал на FOX, "FOX MOVIES" влезе во Македонија преку Total tv. Да видиме сега кои кабловски оператори ќе го вклучат во нивната понуда. Кое е вашето мислење за каналот?:) Се извинувам во анкетата заборавив да го ставам Boom tv!

Кај пишува дека влегол во Македонија?Отварам на ТоталТВ страната нема ништо

Кај пишува дека влегол во Македонија?Отварам на ТоталТВ страната нема ништо
Влези во листата на канали, иначе на тотал тв е на број 29

Јас имам кабловска на Близу и баш пред некој ден забележав дека на Fox Life и Crime се дава реклама за овој канал. Е сега не знам дали тоа значи дека наскоро ќе го вклучат во пакетот.

Влези во листата на канали, иначе на тотал тв е на број 29
Јас имам кабловска на Близу и баш пред некој ден забележав дека на Fox Life и Crime се дава реклама за овој канал. Е сега не знам дали тоа значи дека наскоро ќе го вклучат во пакетот.

Аха да видов сега.

Ако е нов каналов и ако го рекламирале на Fox Crime,Life тогаш постои шанса каналот да е како вклучен со останатите други 2 Фокс канали.Е сега прашање е дали нашиве оператори ќе бидат транспарентни и ќе го пуштат каналов или не.

Fox Life и Fox Crime моментално се најзакон ТВ канали што се нудат во Македонија, заедно со National Geographic, Discovery и History Channel. Само ме нервира што на Fox Life не ги даваат сите серии кои јас ги гледам, другото е се одлично. Да не се овие канали не би ни имал телевизор дома.

а каналот е со филмови слични како на HBO или како на ТV 100 т.е дали даваат постари филмови или понови?

дали на сите на тотал тв ви го покажува како зумиран некако каналов. Се осеќа дека е зумирано пошто од fox movies логото само дел се гледа...

дали на сите на тотал тв ви го покажува како зумиран некако каналов. Се осеќа дека е зумирано пошто од fox movies логото само дел се гледа...
Во подесувањата на ресиверот би требало да имаш за да ја наместиш сликата.
Не сум корисник на тотал, и неможам да ти кажам чекор по чекор инструкции но прилично сум сигурен дека може да се поправи преку подесувањата во менито.
Сум имал ваков проблем порано, и на овој начин сум го средил :)

Ај МаксТВ, Близу, Телекабел, Бум и Тотал...а ние шо сме на другиве малоградски оператори?

Ај МаксТВ, Близу, Телекабел, Бум и Тотал...а ние шо сме на другиве малоградски оператори?
Па вие имате повеќе шанси.....ќе го пуштат на црно некако, никој нема да се замара. А воеи сите си работат по правилата.
Затоа некаде уште се емитува ХРТ 2 и Нова, а на другиве ни ХРТ 1 ја нема.

Скоро и водечкиот канал на FOX International Channels - FOX
FOX_Logo-BLACK.jpg

http://www.cinefish.bg/FOX-Internat...pazar-nay-silniya-si-kanal-FOX-news10057.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom