Фото собиранки

Јас нема да можам да дојдам, роденден на внук ми :(

Пак е облачно, не знам дали да се мучиме да идеме уопште

Пак е облачно, не знам дали да се мучиме да идеме уопште
Oblacno e i se sprema da vrne, sto se odnesuva do mene ne e problem, no tesko deka ke vidime nekoj meteor, moze da vi nastrada opremata i dzabe ke se trosi benzin, :(

Sent from my E16i using Tapatalk 2

Интересно ќе биде за гледање со голо око, ама за фоткање ѕвезди мислам дека нема да биде баш погодено пошто ќе има доста светлина од месечината :)

Шефе, ќе ја фоткаме месечината тогаш :D

Кое време ќе се очекува ова, мислам кога најубаво ќе може да се види?

Епа ај да се организираме да се собереме :)

А од колку часот се очекува спектаклот и од кое место е најубаво да се гледа ?
@Acid, @arakenx, @kooperativa, @blue ladybug, @Velvet She, @wiksa ...
Ајде ќе фрлам окце на темичево, само кажете и кое време е и кое место би било најпогодно па да видиме дали ќе може да се оди

Интересно ќе биде за гледање со голо око, ама за фоткање ѕвезди мислам дека нема да биде баш погодено пошто ќе има доста светлина од месечината :)

.....е ако де, месечината ќе биде голема, па можда ќе излезе некоја добра фотка
КОЗЈАК?

Месечината би требало да изгрее 20:26 така да ако ја фатиме на изгревање ќе биде ГОЛЕМАААААААААААА сонцето би требало да зајде околу 20:12[DOUBLEPOST=1407676308][/DOUBLEPOST]предлог доколку има кворум да тргнемe околу 19:30

Последно уредено:
Ако е за денес муабетов не можам. :( Веќе сум договорена.

А гледам оти метеорскиов дожд ќе трае уште два дена, јас сум за во вторник вечер по можност да се оди. :icon_lol:

.....е ако де, месечината ќе биде голема, па можда ќе излезе некоја добра фотка
КОЗЈАК?

Месечината би требало да изгрее 20:26 така да ако ја фатиме на изгревање ќе биде ГОЛЕМАААААААААААА сонцето би требало да зајде околу 20:12[DOUBLEPOST=1407676308][/DOUBLEPOST]предлог доколку има кворум да тргнемe околу 19:30

ок а превоз до козјак??? иначе јас сум за немам планови за денес

Ако е за денес муабетов не можам. :( Веќе сум договорена.

А гледам оти метеорскиов дожд ќе трае уште два дена, јас сум за во вторник вечер по можност да се оди. :icon_lol:

за денес е ајде бе после тоа групно кај тие јапанците ќе идеме :)))

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Не знам дали ќе имаме кворум за денес... :)
Кои се пријавени? Ако не бидне ништо за денес, и утре доаѓа во предвид..

@DonJas @Комита Ултрас @bebush ?
Да зееме и пица овој пат... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom