Фото собиранки

Јас ќе потврдам кога ќе се знае точно дата и...коа отприлика се вративте последниот пат? Следниот ден се будам екстра рано, патувам, па да не заебам нешто...

Don Jas не е активен, на фб ќе му пишеме. А иначе рано се вратиме 10:30/11 мислам беше.
абе ај не зезај, повеќе време по пат наместо на местото со пиво и апарати во рака ;)

Кој бе не е активен? :) Добро не сум баш нај активен. Ама каунт ми ин.[DOUBLEPOST=1400544585][/DOUBLEPOST]БТЊ Long story short, може ќе иам кола ако е за до Козјак, за подалеку не ми е баш у најквалитетно стање ламелата. Ама ќе ви кажам за сигурно коа ќе дое време. Ако нешо се договорите а не видам у меѓувреме, hit me dafuq up на фејсбук. :)

Башка, да не биде ко задњи пут 2-3 саати мрзнење и то е то, може да се отиде нешо као саат два порано, дур е убоо светло па да се испоштуе и дружба и фоткања вечерта и сите тие ствари. :)

Во принцип ДА, само да не заврне или нешто слично. Ако не, ајриш не ни гине, нели?
Од причини што денес нема да можам да бидам на форум, ги овластувам @arakenx и @ION да преговараат во мое име :pipi:

Абе ја ко шо знам дождоите се 24ти кон 25ти, зашо вечер?

Судејќи по времево, предоставуем ништо од бизнисот за вечер а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom